Aanmelden / Activiteiten

PowerWalk

Terug naar activiteiten
Leeftijd
1 - 99 Jaar
Doelgroep Volwassenen, Senioren
Categorie

PowerWalk Club Harderwijk: Bewegen in het Bos!

De één vindt het niets, de ander vindt het heerlijk. ’In het bos bewegen', heerlijk buiten sporten. Gewoon overdag, na het werk of na het avondeten. PowerWalk Club Harderwijk neemt je mee het bos in.

Maak snel gebruik van het aanbod van 3 gratis PowerWalk lessen in Harderwijk. PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Het is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen je af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! Samen bouwen we aan je conditie. Alles op je eigen niveau. En heel belangrijk: samen bewegen motiveert., is goed voor je sociale contacten en gezonder en fitter leven!

Tijdens het PowerWalken varieert de snelheid waarmee je wandelt, hierdoor verbetert je conditie snel. Je wandelt actief waarbij je ook je armen intensief meeneemt in het bewegen, je verbetert hiermee je houding. Omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, onderhoudt je je spiermassa. En heel belangrijk: samen bewegen motiveert, is goed voor je sociale contacten en voor een gezonder en fitter leven!

Binnen sporten is soms nodig, maar buiten is dat des te meer. Zeker ook als je een jaartje ouder wordt, in tijd van griep en Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven bij een club die veel aandacht besteed aan jou tijdens het sporten. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden kunt meedoen aan de les. Wij vinden jouw gezondheid super belangrijk. Daarom doen we er alles aan om mooie lessen te verzorgen.

Gratis proefles!!
Wil je ontdekken of PowerWalken iets voor je is? Kom dan een keer meedoen met een gratis proefles. Dat kan op 3 dinsdagmiddagen om 16:30-17:30 uur.

  • Dinsdagmiddag 19 maart 16:30-17:30 uur
  • Dinsdagmiddag 9 april 16:30-17:30 uur
  • Dinsdagmiddag 23 april 16:30-17:30 uur

We verzamelen en vertrekken vanaf de parkeerplaats van de Trimbaan Harderwijk, aan het begin van de Watertorenweg in Harderwijk.

Trim en Cooperbaan - Google Maps

Informatie: kijk dan op website-pagina https://www.powerwalkclub.nl/locaties/harderwijk-dennis-en-jolanda/

of stuur een email naar info@powerwalkclubharderwijk.nl

Bekijk ook deze activiteiten

Sport & Spel middag | Elke vrijdag!
15:00 - 16:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Judo t/m 8 jaar
15:00 - 16:00
Plaats
Aanmelden niet nodig
Sport & Spel middag | Elke vrijdag!
15:00 - 16:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig

GA! Harderwijk is een initiatief van