Aanmelden / Activiteiten

Basisonderwijs NSW 2021

Voor de juffen en meesters

Alle leerkrachten worden uitgedaagd om bij de start van de gymles te gaan ‘planken’. De uitdaging is om 1 minuut in deze ‘plank’ houding te blijven staan. Voor de meesters en juffen die dit halen hebben wij een prachtig sportweek diploma én natuurlijk een klas vol trotse leerlingen.

Op scholen waar een GA coach actief is worden de scores bijgehouden door ons. Is er bij jou op school geen GA! coach? Mail dan het aantal fitte juffen en meesters naar jesse@gaharderwijk.nl en dan ontvangen ook zij dit prachtige diploma.

Groep 3 en 4 - Sportkaravaan

De Sportkaravaan is een sportinstuif die in verschillende wijken langskomt om op de (kunst)grasveldjes sport- en spelactiviteiten aan te bieden. De activiteiten blijven nog even een verrassing, maar we kunnen al wel het thema verklappen namelijk: JUNGLE!

Wij zijn op de volgend momenten op de onderstaande veldjes/pleintjes:

  • Maandag: Hoge pad in de stad
  • Dinsdag: Muziekpad in Drielanden
  • Woensdag: Engelserf in Tinnegieter
  • Donderdag: Klaproospad in Stadsweiden
  • Vrijdag: Frankenspad in Walstein

Inschrijven voor de sportkaravaan is niet meer mogelijk. Wel is er na schooltijd gelegenheid voor de kinderen uit de buurt om te komen spelen van 15:30 tot 17:00 uur. En op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag kunnen de kinderen al lekker vanaf 13.00 uur vrijspelen bij ons!

Groep 5 t/m 8 - Sport challenges

Deze week is er elke dag een sport challenge. Dit zijn leuke energizers van enkele minuten voor de hele klas om actief met elkaar bezig te zijn.

Maandag: Daily Mile

Ga vandaag een kwartiertje (hard)lopen met de klas op je eigen tempo. De frisse lucht en het bewegen is goed voor je concentratie, conditie en stemming. Vinden jullie dit nou leuk? Overleg met je juf of meester of jullie dit vaker kunnen doen.

Vergeet niet om een toffe groeps foto/video te maken tijdens jouw daily mile. Tagg GA! Harderwijk op Facebook en Instagram en gebruik #nsw2021 en #gaharderwijk.


Dinsdag: De Sportquiz

De juf of meester maakt 3 vakken in de klas. Vak A, B en C. Open de quiz via onderstaande knop. Hierin worden ook de spelregels uitgelegd. Houd het antwoordforulier bij de hand zodat deze gelijk ingevuld kan worden.

Vergeet niet om een toffe foto/video te maken tijdens de quiz. Tagg GA! Harderwijk op Facebook en Instagram en gebruik #nsw2021 en #gaharderwijk.


Woensdag: Kom in je sportkleding naar schooldag

Kom in je sportkleding naar school en neem bijbehorende attributen mee. Bijvoorbeeld je hockeystick en hockeybal, tennisracket en tennisbal of gewoon een voetbal. Neem tijdens het buitenspelen de tijd om elkaars sporten te leren. Zit je niet op een sport? Trek dan je gymkleren aan en wie weet doet iemand uit jouw klas een sport die jou ook wel leuk lijkt.

Vergeet niet om een toffe groepsfoto/video te maken in je sportkleding. Tagg GA! Harderwijk op Facebook en Instagram en gebruik #nsw2021 en #gaharderwijk.


Donderdag: Sporten in de klas

Zijn jullie het zitten ook zo zat? Kom dan in beweging! Vind vandaag 3 momenten om even kort te bewegen met de hele klas. Klik op 1 van de 3 video's en doe mee! Door tussendoor te bewegen neem je de lesstof beter op.

Vergeet niet om een toffe foto/video te maken tijdens het sporten. Tagg GA! Harderwijk op Facebook en Instagram en gebruik #nsw2021 en #gaharderwijk.


Vrijdag: Plankchallenge

Kon jouw juf of meester 1 minuut planken? Nu is het aan jullie! Wanneer de juf/meeste de tijd start begin je met planken. De tijd stopt wanneer de laatste van de klas stopt met planken. Hoe lang houden jullie het vol? Vul de tijd in op het onderstaande formulier:

Vergeet niet om een toffe foto/video te maken tijdens het planken. Tagg GA! Harderwijk op Facebook en Instagram en gebruik #nsw2021 en #gaharderwijk.

Groep 7 - School skeeleren

Op dinsdag 21, woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 september heeft GA!, in samenwerking met Landstede en de KNSB, voor kinderen van groep 7 uit Harderwijk clinics schoolskeeleren georganiseerd. 11 klassen van 9 scholen gaan hieraan deelnemen. Gaaf toch!?

Wij verzorgen het materiaal zoals de skates, helmen en bescherming. Ook zijn er instructeurs aanwezig voor de juiste begeleiding. 

Meer weten over ons werk voor Basisonderwijs NSW 2021?

GA! Harderwijk is een initiatief van