Aanmelden / Activiteiten

Het vakantie doe boek van 2020!

GA! Doe Boek - 2020

Jaaa! Daar is ie dan, het GA! doe boek van 2020. Het vakantieboek voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de Harderwijkse basisscholen.

GA! Harderwijk brengt sinds vorig jaar het GA! Doe Boek uit, zo houden we ook tijdens de zomervakantie de kinderen actief en creatief. Met het vakantieboek worden kinderen uitgedaagd om allerlei activiteiten te ondernemen. Zo mogen de kinderen het boekje besmeuren en inkleuren, ermee gooien en kliederen en kladderen. Het boekje mag helemaal worden zoals zij dat willen. 

Sponsoren

De GA! coaches en onze sponsoren hebben nu ook toffe opdrachten bedacht voor de kinderen. Zonder onze sponsoren zou dit boekje er niet geweest zijn. Grote dank dus aan Bidfood, Jumbo Supermarkten, Educare, Centrum voor Jeugd en Gezin, Perspectief, Zorgdat, Landstede, Klaassen bedrijfskleding B.V., de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Sportcentrum Iedema, Cultuurkust en natuurlijk de Gemeente Harderwijk. Het boekje werd opgemaakt door Dapillustrations, top gedaan!

GA! Harderwijk

Het doe boek is ontwikkeld door GA! Harderwijk. U heeft vast al eens kennisgemaakt met één of meerdere GA! coaches. GA! Harderwijk staat voor Gezond Actief Harderwijk en is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. Deze professionals, die wij onze ‘coaches’ noemen, organiseren verschillende gezonde en actieve programma’s in Harderwijk en Hierden. Zij doen dat onder de paraplu van GA! Harderwijk.

De boekjes worden uitgedeeld in de klassen

De coaches van GA! Harderwijk brengen de boekjes persoonlijk naar de scholen, en delen deze uit aan de leerlingen in de week van 23 t/m 30 juni. Is er iets niet goed gegaan, dan kun je het boekje ook downloaden!

GA! Harderwijk is een initiatief van