Aanmelden / Activiteiten

14 augustus 2020 - Tussenstop #5

De Grote Oceaan

Kia Orana, welkom op Aitutaki. Het eiland Aitutaki staat bekend om zijn prachtige lagune, waarvan wordt gezegd dat het de mooiste van de Cook Islands en zelfs van de hele South Pacific is! 

We zijn aangekomen in de Grote Oceaan. We maken de grote oversteek naar Zuid-Amerika. De Harderwijkse Wereldreizigers verlaten Australië en doen allereerst Nieuw Zeeland aan; het land van de Kiwi's en The All Blacks! Daarna wordt de reis vervolgd naar Fiji. De Republiek Fiji bestaat uit meer dan 332 eilanden waarvan er 106 bewoond. Na Fiji gaan we naar Aitutaki. Prachtig!

Activiteiten deze week?

Kijk voor activiteiten tijdens deze week ook op de activiteitenpagina van onze website.

* Sloeproeien: Probeer deze teamsport eens uit! Ga van maandag t/m donderdag mee het Wolderwijd op. https://www.gaharderwijk.nl/activiteiten/sloeproeien

* Film in de Wijk: Wereldreis Hierden: maak samen een echte film! (kinderen 8 t/m 13 jaar): woensdag 19 augustus van 13.00 - 17.00 uur (aanmelden via https://www.gaharderwijk.nl/activiteiten/film-in-de-wijk-wereldreis-hierden)

* Buitenspelen met Ga! voor kinderen en jongeren (kijk voor meer info op de activiteitenpagina)

Acties:


* Visrestaurant Johannes: Laat op je mobieltje de website van Harderwijk op Wereldreis en ontvang 50% korting op een portie kibbeling!

Let op! Deelname aan de activiteiten is op eigen risico.

GA! Harderwijk is een initiatief van