Aanmelden / Activiteiten

Informatie voor kinderen Koningsspelen 2020

Beste jongens en meiden van groep 5 t/m 8,

De Koningsspelen in Harderwijk gaan door! Wel een beetje anders dan anders, maar ze gaan door. Op vrijdag 24 april organiseert GA! Harderwijk de digitale Koningsspelen voor leerlingen van groep 5 t/m 8. Ouders, juffen en meester hoeven niet te helpen, jullie kunnen zelfstandig meedoen.

Wat gaan we doen?

Op 24 april vermaken de coaches van GA! Harderwijk de leerlingen van groep 5 t/m 8 via een live uitzending vanuit een echte studio. De uitzending zit vol met leuke beweegactiviteiten die de kinderen zelfstandig kunnen uitvoeren in hun eigen huis of tuin. Broertjes en zusjes kunnen aanhaken, maar dan zullen ouders wel moeten helpen. Het programma duurt van 9.00 tot 12.00 uur. Alle activiteiten voldoen natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM.

Tijdens de uitzending gaan meer dan 20 GA! coaches en studenten van Landstede Harderwijk met oranje gekleurde auto’s de straat op. Zij rijden als reporters door de straten van Harderwijk. We brengen het oranjefeest naar jullie toe! Let op, je mag niet achter de auto’s aanrennen. We vragen je om in de voortuin of bij de voordeur te blijven. Wel hard zwaaien natuurlijk, misschien kom je wel live in beeld!

Bereid je alvast voor

Hang van te voren de vlag uit en versier je voortuin, raam of balkon met oranje versiering zodat wij kunnen zien dat je meedoet. Kleed jezelf natuurlijk ook in oranje. Zo weet iedereen dat een feestdag is. Leg ook alvast stoepkrijt, een bidon met water, ranja en een sinaasappel klaar.

Het programma van de dag is als volgt:

8.15 uur Versier je tuin / balkon / raam (oranje!) en trek oranje kleding aan.
8.55 uur Zet de livestream aan www.gaharderwijk.nl/koningsspelen2020
9.00 uur Start uitzending digitale Koningsspelen gemeente Harderwijk 2020
9.35 uur Lekker bewegen met de GA! coaches
12.00 uur Uitreiking prijs mooist versierde tuin/ balkon / raam door de Wethouder.
12.05 uur Einde Koningsspelen 2020. 

Afvinklijsten downloaden of ophalen in de supermarkt

Je kunt je al voorbereiden door de afvinklijst te doen. Download deze hier!  Hierin kun je aanvinken welke GA! challenges jij al gedaan hebt. 

Deze poster kun jij ook vanaf dinsdag 22 april ophalen in de volgende supermarkten: Jumbo Stadsweiden, Jumbo Drielanden, Jumbo Tweelingstad, Albert Heijn, Spar Hierden, Boni Stadsdennen, Deen Binnenstad, Deen Frankrijk, Dirk van den Broek en de Albert Heijn. Ga niet speciaal voor de poster naar de supermarkt. Vraag je ouders een poster mee te nemen als ze boodschappen doen.

Doe mee! Dit mag je echt niet missen. Misschien kom jij wel al sportend, in oranje kleding, in jouw voortuin in onze uitzending!

Tot 24 april!

GA! Harderwijk is een initiatief van