Aanmelden / Activiteiten

GA! caching - Cache 5

Goed gedaan. Je bent aangekomen bij cache 5!

Dat is nog eens genieten zo uitkijkend over het water!  Als je op het balkon boven het water staat heb je een ruim uitzicht over het water, de verre polder, de passerende schepen en de watervogels. De hoogte van het balkon refereert aan de hoogste waterstand die de voormalige Zuiderzee ooit bereikte.

Via een uitgespaard pad kan je ook de bodem van het voormalige bruisende water, de Zuiderzee, bereiken, wat een uitzicht biedt over het water op het niveau van de voorbij zwemmende zwanen.

Maar kijk ook eens achter je. Daar ligt nu niet alleen de mooiste boulevard maar ook de mooiste wandelpromenade van Nederland: De Wijde Wellen.

De Wijde Wellen is meer dan alleen een wandelpad langs het water van het Wolderwijd. Je kunt hier genieten van een route met weidse uitzichten op diverse zitplekken, met allen een eigen karakter. Dat vind je nergens in Nederland, alleen in Harderwijk. Een unieke combinatie van verblijven, wandelen en fietsen tussen het water en een eeuwenoude stadsmuur.


Vergeet niet een toffe foto/video te maken en GA! Harderwijk te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #Gaharderwijk en #Gacaching.  Wij zijn benieuwd of jullie ze allemaal kunnen vinden!

Heel veel succes en veel plezier!

GA! Harderwijk is een initiatief van