Aanmelden / Activiteiten

Nationale sportweek 2021

Nationale Sportweek 2021

Van 17 t/m 26 september is het de Nationale sportweek. De Nationale Sportweek is een initiatief van het NOC*NSF en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. 

Uiteraard zet ook GA! Harderwijk zijn schouders onder de Nationale Sportweek en hebben we een veelzijdig programma voor alle inwoners. 

De sportweek krant 

In de week van 13 september zal de Nationale Sportweek krant huis-aan-huis worden verspreid. Lees hier o.a. meer over het Jeugdfonds Sport en Cultuur, de Junior Sportcoach, activiteiten voor jongeren, de Veluwegames en meer. Heb jij de krant niet gekregen? Klik dan op onderstaande knop.

Jeugd 4 t/m 12 jaar

Tijdens de sportweek zullen de GA! coaches diverse activiteiten organiseren voor de kinderen van het basisonderwijs. Zo gaan we kijken hoeveel fitte juffen en meesters we hebben in Harderwijk, kunnen groep 3 en 4 mee doen met de Sportkaravaan, mag groep 8 wandelen met senioren, zijn er clinics schoolskeeleren én is er elke dag een beweegchallenge. Bekijk het programma voor de basisscholen door op onderstaande knop te klikken.

Jongeren 12+

GA! coach Frank start in de sportweek weer de activiteiten van het GA! Los programma op. De activiteiten verschijnen woensdag 15 september op onze website en social media kanalen.

Senioren

Ook de volwassenen kunnen tijdens de sportweek lekker mee doen. Tijdens de beweeguurtjes of met een wandelmatje samen op pad. Meer informatie vind je door op een van onderstaande knoppen te klikken.

Bestuurders van sportverenigingen

Er is een ontmoetingsavond voor bestuurders van sportverenigingen met ruimte voor veel interactie en gezelligheid. De bestuurders ontvangen vanuit de organsiatie (lokaal sportakkoord) per e-mail een uitnodiging voor deze avond. 

Beweegroutes door de stad

De blauwe en rode beweegroutes in Stadsweiden en Drielanden zijn bij uitstek geschikt om weer eens te gaan proberen in de sportweek. Je kunt ze al (hard)lopend, skeelerend afleggen door de markeringen op de grond te volgen. Bekijk de beweegroutes door op onderstaande knop te klikken.

GA!-caching

Speel het allerleukste buitenspel van Harderwijk en omstreken. Een zoektocht waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon opzoek gaat naar de zogenoemde GA!-caches. Te land, ter zee of in het bos, ze kunnen overal zitten. Meedoen? Klik dan op onderstaande knop.

GA! Harderwijk is een initiatief van