Aanmelden / Activiteiten

Wat GA! jij doen deze zomer?

Terug naar nieuwsoverzicht
15 juli 2021

Wat GA! jij doen deze zomer?

Ook bij GA! Harderwijk kun jij deze zomer lekker blijven sporten en bewegen. In de eerste en laatste week van de vakantie kun je met ons mee doen bij de Olympische (buiten) Spelen en de hele zomer lang kun jij GA! caching spelen of een beweegroute lopen. Alle activiteiten in de zomer zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

Jeugd 4 t/m 12 jaar

We zien je graag bij onze Olympische (buiten) Spelen bij deze veldjes en locaties om met ons te verspringen, sprinten, werpen, honkballen, bmx-en, flag footballen, voetballen, volleyballen, boogschieten en meer! Bekijk hier alle locaties, dagen en tijden

Volwassenen 16+

Voor volwassenen (16+) die om wat voor reden dan ook niet zo gemakkelijk bij een vereniging aan kunnen sluiten, organiseert GA! Harderwijk in samenwerking met Veld 42 de hele zomer lang sporten. Geen conditie, geen probleem, we passen de activiteiten zo aan dat iedereen deel kan nemen. Bekijk hier het volwassenen aanbod!

Voor iedereen: GA! caching

Hét allerleukste buitenspel van Harderwijk en omstreken: GA!-caching! Een zoektocht door Harderwijk en Hierden waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde GA!-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten. Weet jij ze allemaal te vinden?

Voor iedereen: Beweegroutes door de stad

De gemeente Harderwijk gaat i.s.m. AV Athlos voor gezonde inwoners. Ben jij de blauwe en rode routes al tegengekomen in Stadsweiden en Drielanden? De beweegroutes kunnen al (hard)lopend of skeelerend afgelegd worden door de markeringen op de grond te volgen. Benieuwd naar deze routes? Kijk hier voor meer informatie.

Activiteiten van onze partners: Cultuurkust

In de eerste en de laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar zich aanmelden voor dit 5-daagse project, inclusief eten, drinken en een eindvoorstelling. 

Activiteiten van onze partners: ZorgDat

Ook vanuit Zorgdat worden er meerdere activiteiten aangeboden. Fietsen, dansen, kinderwerk, line-dance, huttenfeest en meer!

 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van