Aanmelden / Activiteiten

Wij verbinden Harderwijk

Wij verbinden Harderwijk

We zijn een collectief. Een platform dat partijen verbindt om Harderwijk in beweging te krijgen. We zijn dus geen sportclub. Sommige initiatiefnemers hebben wel een achtergrond in sport, maar er zijn ook verenigingen en stichtingen uit de cultuur, welzijn en educatie.

We willen namelijk dat iedereen gezond actief wordt. En om heel Harderwijk mee te krijgen, moet je wel een beetje lef hebben. Dat betekent dat we de dingen op onze eigen manier aanpakken om ons doel te bereiken. Een brutaal mens heeft de halve wereld, zeggen ze dan. Wij gaan voor Harderwijk. Dat vinden we mooi genoeg!

VCO

De grootste onderwijsorganisatie in Harderwijk en Hierden is werkgever van de coach die het brede school programma ontwikkelt in Stadsdennen. VCO is vanaf de start betrokken bij de ontwikkelingen van GA! Harderwijk. Bekijk hier de website van het VCO.

Gemeente Harderwijk

De Gemeente Harderwijk is opdrachtgever van GA! Harderwijk. Voor verschillende beleidsterreinen voeren wij beleid uit, met de afdeling Sport in de lead. Bovendien is de gemeente ook opdrachtgever van een aantal zelfstandig ondernemers die werken binnen GA! Harderwijk. Bekijk hier de website van de gemeente Harderwijk.

ZorgDat

Dè welzijnsorganisatie in Harderwijk die zich stevig inzet voor het welzijn van de meer kwetsbare inwoners van Harderwijk. ZorgDat is al jaren een belangrijke samenwerkingspartner van GA! Harderwijk en tevens werkgever van een heel aantal coaches. Bekijk hier de website van ZorgDat.

Cultuurkust

De belangrijkste culturele organisatie die cursussen en workshops aanbiedt in alle kunstdisciplines. Binnen GA! Harderwijk organiseert Cultuurkust het inschoolse kunstmenu en naschoolse aanbod bij de brede scholen. Bekijk hier de website van Cultuurkust.

Educare

EduCare biedt een veilig en stimulerend ontwikkelingsklimaat voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften. Als werkgever van 3 bewegingsonderwijzers is EduCare zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van GA! Harderwijk. Bekijk hier de website van EduCare.

JOGG-Harderwijk

Inmiddels niet meer weg te denken in Harderwijk; de organisatie die kinderen wil laten opgroeien in een gezonde omgeving. Natuurlijk vanaf het begin van GA! Harderwijk betrokken en met al haar partners is JOGG-Harderwijk de partij voor inspiratie op het gebied van een gezonde leefstijl. Bekijk hier de website van JOGG-Harderwijk.

Landstede

Landstede is met opleidingen als Sport en Bewegen en Sport, Bewegen en Gezondheid onmisbaar door de inzet van haar vele studenten. Een win-win wat ons betreft. Wij bieden de leerplekken en gelijktijdig ontvangen wij vele handjes om de activiteiten te kunnen organiseren. Bekijk hier de website van Landstede.

GA!Harderwijk is een initiatief van