Aanmelden / Activiteiten

Jaarverslag 2021

Lees hier wat we in 2021 hebben gedaan voor de Harderwijkse inwoners om gezond en actief te blijven. 

Het jaar 2021 was in vele opzichten een bijzondere. Voornamelijk omdat alle GA! coaches in dit jaar opnieuw hun creativiteit moesten aanwenden om inwoners te blijven enthousiasmeren in beweging te blijven. Lees hier hoe we dat gedaan hebben of bekijk het jaarverslag als PDF.
Dit is GA!
Benaderbaar, inspirerend, energiek en brutaal! Dat zijn onze kernwaarden en sterkt ons bij de doelstellingen die we in 2021 gesteld hebben. 
Meer info
Brede scholen
In Harderwijk hebben we drie brede scholen waar de coaches van GA! actief zijn. De Brede School is een combinatie van het inschoolse bewegingsonderwijs en een laagdrempelig activiteiten aanbod voor alle kinderen in de wijk na schooltijd. 
Meer info
Vaardig in bewegen
Gymles geven op basisscholen, Junior Sportcoaches inzetten als sportleider op het plein én kinderen vroegtijdig signaleren en doorverwijzen naar passend sportaanbod. 
Meer info
Inclusief in 2021
Niemand langs de lijn, dat vinden we belangrijk! Harderwijkers sterk én kwetsbaar, iedereen mag mee doen. 
Meer info
Sportverenigingen
Onze twee sportparkmanagers én clukadercoach staan dagelijks klaar om het verenigingsleven in Harderwijk te ondersteunen!
Meer info
Gezonde jeugd, gezonde toekomst
Met elkaar hebben we als doel om kinderen tussen de 0 en 18 jaar te laten opgroeien in een gezonde omgeving. Lees hier wat we daar in 2021 aan hebben gedaan. 
Meer info
GA! verder
We houden niet van stilzitten, dat kun je hier wel lezen. Sportakkoord, Koningsspelen, Adventuredagen en nog meer, we houden er van!
Meer info
Samenwerken
Wat we doen, doen we graag samen. Onze samenwerkingspartners en vele helpende handjes maken ons werk mede mogelijk. 
Meer info
Mooie woorden
We sluiten graag af met enkele bijdragen vanuit het werkveld én een voorruitblik naar 2022
Meer info

GA! Harderwijk is een initiatief van