Aanmelden / Activiteiten

Slaap Lekker Week

Vrijdag 30 oktober t/m vrijdag 4 november organiseert GA! Harderwijk de Slaap Lekker Week. Dit doen we voor de kinderen van groep 7 in Harderwijk en Hierden waarbij combinatieklassen natuurlijk ook mee kunnen doen. Het doel van de campagne is de bewustwording van het belang van goed slapen. En dan met name dat slaap een positief effect heeft op je leefstijl. De basis van de Slaap Lekker Week is de online Slaap Lekker Quiz die de kinderen samen met hun ouders/verzorgers thuis gaan invullen. We hopen op veel deelnemende scholen!

Wanneer de school er voor kiest om deel te nemen is het volgende te verwachten:

De verplichte huiswerkopdracht:

  • Slaap Lekker Quiz: Deze wordt in de vorm van een huiswerkopdracht aangeboden, leerlingen krijgen een brief mee naar huis en kunnen samen met hun ouders digitaal de quiz invullen. Aan het eind van de week ontvangt elke klas een PowerPoint presentatie met de resultaten om door te nemen.

Extra activiteiten om de week aan te kleden:

  • Lesbrief ‘Dromen’ (vijf les activiteiten over het onderwerp dromen)
  • Klassikale Slaap meter voor in de klas
  • Slaap maskers knutselwerkjes
  • Filmpjes over slapen voor op het digibord
  • Kom in je pyjama dag
  • Gastles over slaap (± 30 min.) gegeven door een GA! SBG (Sport, Bewegen & Gezondheid) student. Hier moet je je voor opgeven zodat er een planning gemaakt kan worden. Hier verwachten wij van jullie enige flexibiliteit v.w.b. de planning. Opgeven kan via het aanmeldformulier.

Jullie kunnen er dus voor kiezen om alleen de huiswerkopdracht (Slaap Lekker Quiz) uit de delen en aan het einde van de week de resultaten te presenteren. Of er wordt voor gekozen om een gevarieerd lespakket aan te bieden zodat de hele week echt in het teken van goed slapen staat. Het lesmateriaal dat hoort bij dit gevarieerde lespakket wordt op een later moment met de deelnemende scholen gedeeld.

Opgeven Slaap Lekker Week

Graag ontvangen wij vóór woensdag 12 oktober van jullie de definitieve bevestiging van deelname.

 

GA! Harderwijk is een initiatief van