Aanmelden / Activiteiten

Sportparkmanager

Sportpark manager 

De sportverenigingen op sportpark Parkweg, voetbalvereniging Zwart-Wit ’63, hockeyclub MHC De Mezen, Jeu de Boules vereniging “Harderwieker Bieleggers” en VVH Beach werken samen aan een open sportpark.

Om de verenigingen daarbij te helpen is Sportparkmanager, Monique Mennen in dienst. Monique neemt niet de plaats van de vrijwilliger(s) in, maar zorgt er voor dat er meer “reuring” op het sportpark is, op momenten dat het sportpark niet gebruikt wordt. Hiervoor moeten we weten wat andere organisaties willen, dit wordt uitgezocht. Zo kan er een passend beweegaanbod komen worden voor de verschillende doelgroepen.

De sportparkmanager legt verbindingen met maatschappelijke organisaties, zoals het onderwijs, welzijn en de zorg, om meer activiteiten op het park te organiseren. Sport kan ingezet worden om activiteiten te organiseren voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen, senioren, mensen met een beperking of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daardoor kan het sportpark ook gedurende de dag beter benut worden.

Monique is 24 uur per week actief op het sportpark en daarmee ook het aanspreekpunt voor de aanwezige sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties. Samen met de Gemeente Harderwijk, GA! Harderwijk en de verenigingen wordt er een jaarplan opgesteld voor het open sportpark!

GA!Harderwijk is een initiatief van