Aanmelden / Activiteiten

JOGG-caching

Welkom bij JOGG-caching van GA! Harderwijk: hét buitenspel van Harderwijk en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde JOGG-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

JOGG streeft naar een ‘leefstijltransitie’ van ongezond naar gezond leven. Maar de samenleving verander je niet in één dag. Je hebt draagvlak nodig, ideeën, strategieën, experimenten en tijd.

GA! Harderwijk doet de lokale uitvoering van JOGG en werkt samen met 6 andere gemeentes in de regio Noord-Veluwe. Zo ook met JOGG-caching. Klik hier voor meer informatie over JOGG.

Hoe werkt JOGG-caching?

  1. Open via onderstaande knop de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 GA! logo’s.
  2. Navigeer naar een JOGG-cache.
  3. Op elke cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.
  4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache. Dit doe je door op het GA! logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Een JOGG-cache van GA! Harderwijk ziet er zo uit:

Spelregels:

  • De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache.
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.
  • Vergeet niet een toffe foto/video te maken en GA! Harderwijk te taggen op Facebook (@GAHarderwijk) en Instagram (@ga_harderwijk). Gebruik de #gezondactief, #gaharderwijk en #JOGGcaching. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier je eigen gemeente ontdekt! Maar je bent nog niet klaar, je kan ook verder van huis JOGG-caches zoeken! Met onderstaande knop kom je op een landkaart met alle JOGG-caches in de regio Noord-Veluwe.

Heel veel succes en plezier!


Wist je dat!?

GA! Harderwijk is begonnen met het uitzetten van caches in het voorjaar van 2021 (2de lockdown). Toentertijd nog met stickers waar namen van sporters op stonden. Inmiddels is GA!-caching doorontwikkeld naar bordjes met QR-codes en is het regionaal opgepakt door JOGG Noord-Veluwe. Een Harderwijks idee en daar zijn we trots op!

Meer weten over ons werk voor JOGG-caching?

GA! Harderwijk is een initiatief van