Aanmelden / Activiteiten

GA! Caching

GA! Caching

Wegens groot succes komt GA! met een GA!-caching 2.0.  GA!-caching is hét buitenspel van Harderwijk en omstreken! Een zoektocht door Harderwijk en Hierden waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde GA!-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten.

Hoe werkt het?

  1. Open via onderstaande knop de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 GA! logo’s.
  2. Navigeer naar een GA!-cache. 
  3. Op elke GA!-cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.
  4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de GA!-cache. Dit doe je door op het GA! logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Een GA! cache ziet er ongeveer zo uit:

Spelregels

  • De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de GA!-cache.
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

Vergeet niet een toffe foto/video te maken en GA! Harderwijk te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #Gaharderwijk en #Gacaching.  Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Heel veel succes en veel plezier!

GA! Harderwijk is een initiatief van