Aanmelden / Activiteiten

GA! Caching

GA! Caching

Ken jij Geocaching? Geocaching is een buitensport en een spel waarbij gebruik wordt gemaakt van een telefoon (met GPS functie) om ergens ter wereld een zogenoemde cache te vinden. De caches kunnen door iedereen verstopt worden en worden gemeld op de website van geocaching.nl. 

GA! Harderwijk heeft hier een toffe variant op bedacht. Door heel Harderwijk zijn 15 GA!-caches (stickers) verstopt. Lukt het jou om doormiddel van jouw telefoon (met GPS functie) ze allemaal te vinden?

Hoe werkt het?

1. Print de invullijst (die vind je onderaan deze pagina). 

2. Open via de onderstaande knop de landkaart op je telefoon of scan de QR code op het invulformulier. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 GA! logo’s.

3. Navigeer naar GA!-cache. 

3. Op elke GA!-cache staat de naam van een sporter. Vul de naam van de sporter in bij de juiste locatie op het invulformulier. 

4. Kan je hem écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de GA!-cache. Dit doe je door op het GA! logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Voorbeeld van een GA! cache:

Spelregels

  • De stickers hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en een ander zijn de veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je de sticker echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de GA!-cache.
  • De stickers niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Schrijf de namen van de sporters op het invulformulier.
  • Houd de namen van de sporters geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

Vergeet niet een toffe foto te maken en GA! Harderwijk te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #Gaharderwijk en #Gacaching.  Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Heel veel succes en veel plezier!

GA! Harderwijk is een initiatief van