Aanmelden / Activiteiten

Koningsspelen 2020

Koningsspelen 2020 

De Koningsspelen in Harderwijk gaan door! Een beetje anders dan anders, maar het gaat door. De maatregelen tegen het coronavirus beperken ons niet om er alsnog een feestelijke dag van te maken. 

Op 24 april heeft GA! Harderwijk een gaaf programma voor de kinderen van groep 5 t/m 8. Ze kunnen zich een hele ochtend vermaken met leuke activiteiten en veel vrolijkheid. Ouders, juffen en meester hoeven niet te helpen, de kinderen kunnen zelfstandig meedoen. Meedoen kan door het volgen van de onderstaande livestream vanuit een echte studio. Alle activiteiten voldoen natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. 

Tijdens de uitzending rijden de GA! coaches en studenten van Landstede Harderwijk in oranje gekleurde auto’s langs de straten. Zij gaan als razende reporters langs de voordeuren van de kinderen. Zij roepen alle Harderwijkse kinderen op om via de uitzending mee te doen aan de leuke activiteiten in hun eigen voortuin. 

Het programma van de dag is als volgt: 

8.15  uur Versier je tuin / balkon / raam (oranje!) en trek oranje kleding aan. 

8.50 uur  Start livestream

9.35 uur Activiteiten met de GA! coaches

12.00 uur Uitreiking prijs mooist versierde tuin/balkon/ raam door de Wethouder

12.05 uur Einde Koningsspelen 2020. 

Meer informatie voor leerlingen

Klik op deze link om meer informatie te lezen over wat je moet voorbereiden, en hoe de Koningsspelen eruit gaan zien! 

Poster Koningsspelen 2020

GA! Harderwijk heeft ter voorbereiding op de Koningsspelen een speciale poster ontwikkeld. Op deze poster staat het programma van de digitale Koningsspelen, de benodigdheden voor 24 april en een checklist om alle GA! challenges te voldoen voor 24 april 2020.  

Download poster Koningsspelen 2020

Voor vragen over deze digitale koningsspelen kunt u contact opnemen met GA! coaches Monique Mennen (monique@gaharderwijk.nl) of Maarten van Gilst (maartenvangilst@zorgdat.nl).

GA! Harderwijk is een initiatief van