Aanmelden / Activiteiten

Sportstimulering

Een leven lang sporten en bewegen om fit en gezond te blijven is het speerpunt van de gemeente Harderwijk. De insteek is dat mensen zo jong mogelijk beginnen en zo lang mogelijk kunnen blijven bewegen. GA! Harderwijk mag hier invulling aan geven en die uitdaging gaan wij graag aan.

Harderwijk is een sportieve gemeente waarin voor iedereen ruimte is om te sporten en te bewegen. Wij stimuleren alle inwoners om met plezier een leven lang te sporten en te bewegen. (Sportbeleid gemeente Harderwijk)

Wij vinden dat de alle inwoners gestimuleerd moet worden om actief te zijn en te blijven. Met GA! Harderwijk doen wij eigenlijk niet anders. Wij enthousiasmeren inwoners om mee te doen aan het aanbod dat onze coaches bieden op scholen, in de wijk of in samenwerking met sportaanbieders.

Gezond en actief!

Elke leeftijdsgroep kent andere mogelijkheden, uitdagingen en beperkingen om actief te zijn en te blijven. Zo stimuleren we jonge kinderen om veel buiten te spelen en motiveren we jongvolwassenen ondanks hun drukke levensfase betrokken te blijven bij het verenigingsleven. Ook moedigen we 55-plussers aan om minstens een half uur per dag volgens de NNBG (Nederlandse Norm Gezond Bewegen) te bewegen, en werken wij aan gezonde werkvloeren.

Onze drijfveer is om écht ieder mens maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.

GA! Harderwijk organiseert in samenwerking met haar founders allerlei sportstimuleringsprojecten. Klik op de projecten in de agenda om hier meer over te lezen!

GA!Harderwijk is een initiatief van