Aanmelden / Activiteiten

10-jarig jubileum Sportkaravaan gevierd met Wethouder Marcel Companjen

Terug naar nieuwsoverzicht
24 juni 2019

10-jarig jubileum Sportkaravaan

Vandaag was Wethouder Sport, Marcel Companjen aanwezig bij de Sportkaravaan. De sportkaravaan is een sportinstuif met jaarlijkse wisselende sport en spelactiviteiten voor kinderen uit de groepen drie en vier van de basisscholen in Harderwijk. Kinderen van groep 3 en 4 doen onder schooltijd mee aan de karavaan, ’s middags zijn de activiteiten open voor de hele buurt. Het doel van de 4 daagse Sportkaravaan is om kinderen te stimuleren buiten te gaan spelen in hun eigen wijk / speelveldjes. Want buitenspelen is lekker en gezond! Het thema van dit jaar is superhelden.

Marcel bood namens de Gemeente Harderwijk en GA Harderwijk de deelnemende school Cbs De Schakel een buitenspeelpakket aan, in het kader van het 10 jarig jubileum van de Sportkaravaan.

De karavaan houdt rekening met de zonnige dagen. Activiteiten zijn aangepast op intensiteit, er wordt veel water gedronken, meer pauze gehouden en ook aan zonnebrandcrème is gedacht. Toch vragen we ook ouders hun kinderen 's ochtends al in te smeren en hen eventueel een petje mee te geven.

Meer lezen over de sportkaravaan en de locaties van karavaan de komende dagen? Klik dan op deze link

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van