Aanmelden / Activiteiten

Partners

Wij verbinden Harderwijk

We zijn een collectief. Een platform dat partijen verbindt om Harderwijk in beweging te krijgen. We zijn dus geen sportclub. Sommige partners hebben wel een achtergrond in sport, maar er zijn ook verenigingen en stichtingen uit de cultuur, welzijn en educatie.

We willen namelijk dat iedereen gezond actief wordt. En om heel Harderwijk mee te krijgen, moet je wel een beetje lef hebben. Dat betekent dat we de dingen op onze eigen manier aanpakken om ons doel te bereiken. Een brutaal mens heeft de halve wereld, zeggen ze dan. Wij gaan voor Harderwijk. Dat vinden we mooi genoeg!

Gemeente Harderwijk

De Gemeente Harderwijk is opdrachtgever van GA! Harderwijk. Voor verschillende beleidsterreinen voeren wij beleid uit, met de afdeling Sport in de lead. Bovendien is de gemeente ook opdrachtgever van een aantal zelfstandig ondernemers die werken binnen GA! Harderwijk. Bekijk hier de website van de gemeente Harderwijk.

Zorgdat

Dè welzijnsorganisatie in Harderwijk die zich stevig inzet voor het welzijn van de meer kwetsbare inwoners van Harderwijk. Zorgdat is al jaren een belangrijke samenwerkingspartner van GA! Harderwijk en tevens werkgever van een heel aantal coaches. Bekijk hier de website van Zorgdat.

Cultuurkust

De belangrijkste culturele organisatie die cursussen en workshops aanbiedt in alle kunstdisciplines. Binnen GA! Harderwijk organiseert Cultuurkust het inschoolse kunstmenu en naschoolse aanbod bij de brede scholen. Bekijk hier de website van Cultuurkust.

EduCare

EduCare biedt een veilig en stimulerend ontwikkelingsklimaat voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften. Als werkgever van 3 bewegingsonderwijzers is EduCare zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van GA! Harderwijk. Bekijk hier de website van EduCare.

JOGG-Harderwijk

Inmiddels niet meer weg te denken in Harderwijk; de organisatie die kinderen wil laten opgroeien in een gezonde omgeving. Natuurlijk vanaf het begin van GA! Harderwijk betrokken en met al haar partners is JOGG-Harderwijk de partij voor inspiratie op het gebied van een gezonde leefstijl. 

Landstede

Landstede is met opleidingen als Sport en Bewegen en Sport, Bewegen en Gezondheid onmisbaar door de inzet van haar vele studenten. Een win-win wat ons betreft. Wij bieden de leerplekken en gelijktijdig ontvangen wij vele handjes om de activiteiten te kunnen organiseren. Bekijk hier de website van Landstede.

Gelderse Sport Federatie

De GSF motiveert zoveel mogelijk mensen om te sporten en te bewegen, zodat iedereen mee kan doen. Om dit voor elkaar te krijgen verbinden, activeren en coachen zij organisaties in Gelderland van start tot finish. Bij de Gelderse Sport Federatie werken ca. 30 mensen als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris in één van de Gelderse gemeenten. Ook in Harderwijk werken twee collega's voor de sport federatie.  Bekijk hier de website van de GSF.

Samenwerking

GA! Harderwijk werkt samen met 100-en organisaties in Harderwijk en Hierden. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Samen maken we van Harderwijk de gezondste en actiefste stad. Wil jij graag samenwerken met GA! Harderwijk? Mail dan naar info@gaharderwijk.nl 
 

GA! Harderwijk is een initiatief van