Aanmelden / Activiteiten

Over ons

Over ons

Wij willen van Harderwijk de actiefste stad van Nederland maken! We inspireren alle Harderwijkers, sterk én kwetsbaar, op het gebied van sport, cultuur en beweging. 

Het resultaat? Harderwijkers met een gezonde leefstijl die lekker in hun vel zitten en allemaal meedoen.

Algemene doelstelling

GA! Harderwijk is het platform waar samenwerking plaatsvindt tussen organisaties, professionals en vrijwilligers uit de sectoren sport, bewegen, gezondheid, welzijn en cultuur.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees hier het beleidsplan van GA! Harderwijk

Bestuur

GA! Harderwijk is sinds 2021 een stichting en daarbij hoort een stichtingsbestuur. En lid van het bestuur van GA! word je niet zomaar. We willen namelijk wel graag dat je betrokken bent bij de harderwijkse samenleving, of bijvoorbeeld de visie van GA! onderstreept. Maar enige bestuurlijke ervaring, een hart voor sport & bewegen en een gezonde creatieve geest is toch ook wel prettig. We hebben daarom een evenwicht bestuur gevonden dat voldoet aan al onze wensen en onbezoldigd ons bestuur wil zijn. Het bestuur van GA! Harderwijk wordt gevormd door:

  • Henri van het Erve – Voorzitter
  • Goos Karsten – Secretaris
  • Johan Hoeve – Penningmeester
  • Bram van Polen - Algemeen bestuurslid
  • Alja Sluiter - Algemeen bestuurslid

Spreek ons aan

We zitten overal in Harderwijk. In de wijken, in de buurten; dus altijd dichtbij. Vaak zijn we bezig met een activiteit en soms zitten we op kantoor. En onze deur staat altijd open. Voor iedereen! Dus spreek ons aan als je iets wilt weten, als je een vraag hebt of als je twijfelt over het meedoen aan een activiteit.

Doe maar mee

We hebben altijd zin om aan de slag te gaan. Dat werkt aanstekelijk hebben we gemerkt. We houden dan ook van aanpakken en zeggen niet snel ‘nee’. Dus nemen we mensen bij de hand, tonen we initiatief en laten we zien hoe leuk het is om energiek te zijn. Dat hoeft dus niet met sporten! Het kan ook gaan om een activiteit, een hobby of een workshop. Doe je mee?

De coaches van GA! Harderwijk

Benieuwd wie al die coaches zijn in de blauwe jasjes? Bekijk hier ons smoelenboek

Dowloads

Op zoek naar ons plan van aanpak van vorig jaar? De jaarrekening, algemene voowaarden of de privacy policy? Dat en meer vind je bij ons onder de downloads knop. 

GA! Harderwijk is een initiatief van