Aanmelden / Activiteiten

Over GA! Harderwijk

Gezond Actief Harderwijk is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. Deze professionals, die wij onze ‘coaches’ noemen, organiseren verschillende gezonde en actieve programma’s in Harderwijk en Hierden. Zij doen dat onder de paraplu van GA! Harderwijk.

Over ons

Wij willen van Harderwijk de actiefste stad van Nederland maken! We inspireren alle Harderwijkers, sterk én kwetsbaar, op het gebied van sport, cultuur en beweging. Het resultaat? Harderwijkers met een gezonde leefstijl die lekker in hun vel zitten en allemaal meedoen.

Meer info
GA! coaches

Hier zijn we dan, de coaches van GA! Harderwijk. We zitten overal. In de wijken, in de buurten; dus altijd dichtbij. We zijn goed te herkennen aan de blauwe jasjes en shirts.
 

Meer info
Partners

We zijn een collectief. Een platform dat partijen verbindt om Harderwijk in beweging te krijgen. We zijn dus geen sportclub. Sommige partners hebben wel een achtergrond in sport, maar er zijn ook verenigingen en stichtingen uit de cultuur, welzijn en educatie.

Meer info
Jaarverslag 2021

Het jaar 2021 was in vele opzichten een bijzondere. Voornamelijk omdat alle GA! coaches in dit jaar opnieuw hun creativiteit moesten aanwenden om inwoners te blijven enthousiasmeren in beweging te blijven. Lees hier hoe we dat gedaan hebben of bekijk het jaarverslag als PDF.

Meer info

GA! Harderwijk is een initiatief van