Aanmelden / Activiteiten

#7dagenwater challenge 2020

Terug naar nieuwsoverzicht
19 mei 2020

#7dagenwater challenge 15 t/m 21 juni

In de week van 15 t/m 21 juni daagt GA! Harderwijk alle Harderwijkers uit om deel te nemen aan de #7dagenwater challenge.  Zeven dagen alleen water of thee zonder suiker, dus géén andere dranken zoals cola, fruitsap, ranja, koffie, wijn of bier. 

Elke dag hebben kinderen een liter vocht en volwassenen anderhalf tot twee liter vocht nodig. We drinken vaak (ge)zoete dranken wanneer we dorst hebben. Hiermee krijgen we onbewust veel calorieën binnen. Met deze challenge wil GA! Harderwijk iedereen bewust maken van de positieve effecten van water drinken: je brein werkt beter, je kunt je beter concentreren, het beschermt je hart en het stimuleert de stofwisseling. Kortom: het is gezond èn lekker!

De regels van onze #7dagenwater challenge:
1. We starten op maandag 15 juni 0:00 uur en eindigen op zondag 21 juni 23:59 uur.
2. Je drinkt alleen (bruisend) water of thee zonder suiker.
3. Eten is natuurlijk toegestaan.

Variatie van fruitwater

Fruitwater maken is super simpel. Snijd fruit in kleine stukjes, doe de stukjes in een fles of karaf, water erbij en even wegzetten in de koelkast. De smaak van fruit mengt dan goed met het water. Na een uurtje heb je een heerlijk fruitwater

Drink water gewoon bij jou uit de kraan

Nederland heeft het beste kraanwater ter wereld. Het is van topkwaliteit, lekker en gezond. Kraanwater is goedkoper dan water uit een fles en het is het milieuvriendelijkste drankje dat er is. Vitens werkt dag in dag uit aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater. Vul dus je bidon met kraanwater tijdens de challenge!

Wij dagen ook jou uit om deel te nemen. Aanmelden kan tot 10 juni via www.7dagenwaterchallenge.nl. Je ontvangt na inschrijving het startpakket met het #7dagenwaterchallenge-polsbandje in de brievenbus. Heel veel succes gewenst!

Prijswinnaars

Heb jij een polsbandje met 'Yes! Jij bent een prijswinnaar!' thuis ontvangen? Dan hebben we een leuk cadeautje voor je klaarliggen. Deze kan je ophalen op dinsdag of donderdagochtend tussen 8.30 en 12.30 uur op het GA! kantoor (in Sportcentrum Iedema, Parkweg 2). De prijs is een "waterflesband" voor om de bidon/dopper. Voor vragen over de prijs kun je terecht bij pepijn@gaharderwijk.nl 

Wil je ook kans maken op een leuke prijs geef je dan op via www.7dagenwaterchallenge.nl

Promovideo #7dagenwater challenge

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van