Aanmelden / Activiteiten

Art Langeler en Bram van Polen spreken tijdens het jaarlijkse JOGG Café Harderwijk

Terug naar nieuwsoverzicht
26 maart 2019

Art Langeler en Bram van Polen spreken tijdens het jaarlijkse JOGG Café Harderwijk

Donderdagavond 18 april 2019 zal Art Langeler, directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB en voormalig trainer van PEC Zwolle en Jong Oranje een presentatie verzorgen over zijn carrière in de voetbalwereld tijdens het jaarlijkse JOGG Café.

Het JOGG Café, georganiseerd door JOGG-Harderwijk, wordt dit jaar gehouden bij Cultuurkust (Klooster 4). Bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere organisatie worden tijdens de netwerkborrel bedankt voor het promoten van een gezonde leefstijl in Harderwijk.  JOGG-Harderwijk zal per mei 2019 vallen onder Gezond Actief Harderwijk (GA! Harderwijk), het platform voor sport en cultuurprofessionals. De werkzaamheden stoppen niet, ze gaan dus alleen door onder een andere naam.

Tijdens het JOGG Café verteld JOGG regisseur Mathijs van Faassen over de toekomstplannen van JOGG binnen GA! Harderwijk en blikken we terug op een periode waarin JOGG-Harderwijk prachtige doelen heeft behaald. Ook PEC Zwolle speler Bram van Polen zal deze avond aanwezig zijn. Van Polen is regionaal ambassadeur van Jongeren Op Gezond Gewicht en promoot de drinkwater campagne onder de Harderwijkse jeugd.  Daarnaast is er tijdens de netwerkavond voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en te proosten op de behaalde doelstellingen.

Het programma van de avond is als volgt;

18:45 – 19:00                 Inloop
19:00 – 19:30                 Terugblik en toekomst JOGG
19:30 – 19:45                 Drinkwater challenge met Bram van Polen
19:45 – 20:45      Gastspreker: Art Langeler, directeur voetbalontwikkeling

Locatie: Podiumzaal Cultuurkust, Klooster 4, 3841 EN Harderwijk

Dit evenement is gratis te bezoeken.

Aanmelden? Dat kan per mail naar j.vanderleij@harderwijk.nl

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van