Aanmelden / Activiteiten

Bewegen is belangrijk, juist nu!

Terug naar nieuwsoverzicht
9 april 2020

Bewegen is belangrijk, juist nu!

Bewegen is belangrijk, ook nu! Vanuit de gezonde werkvloer leveren we regelmatig tips aan om meer te bewegen en gezond(er) te eten. Zo blijf je ook in deze tijd gezond en fit!

Het is een lastige tijd. Zit je net lekker in je ritme om drie keer in de week naar de sportschool te gaan, zijn alle sportscholen dicht. Gelukkig kan je ook thuis heel eenvoudig in beweging blijven!  Door regelmatig te bewegen verhoog je je weerstand. Zolang je op gepaste afstand blijft, kun je gerust een blokje om of even in de tuin of op het balkon zitten. Zo neem je via het zonnetje toch nog voldoende vitamine D op. Vitamine D zorgt ervoor voor dat het afweersysteem goed werkt. Dit verkleint de kans op ziek worden en je herstelt sneller mocht je toch ziek worden.


Wat te doen als je thuis wil sporten?

Onze partner van de Gezonde Werkvloer, Sportcentrum Iedema,  verzorgt iedere dag een home-workout. Dit is een workout tussen de 20 en 30 minuten. Deze workouts zijn te zien op de social media kanalen (Facebook, YouTube en Instagram) te vinden. Buiten deze workouts geeft sportcentrum Iedema elke dag een live les van 10:00 tot 10:45, worden er meerdere malen per week recepten en online tips gemaild. Voor meer informatie én meedoen bezoek je:
www.facebook.com/sportcentrumiedema  

Of bekijk in de onderstaande video een gave les!

Workout met Luc - Sportcentrum Iedema

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van