Aanmelden / Activiteiten

De allereerste GA! nieuwsbrief!

Terug naar nieuwsoverzicht
13 november 2018

De allereerste GA! nieuwsbrief!

Daar is hij dan; de allereerste GA! Harderwijk nieuwsbrief! Want een nieuwsbrief hoort natuurlijk bij het platform dat gaat voor gezonde en actieve Harderwijkers.

Sinds de start van het platform halverwege september is er veel gebeurd. We hebben een nieuwe website, zijn zichtbaar op social media, hebben nieuwe kleding, de aanmeldingen voor de activiteiten van de Brede school Stadsdennen zijn voor het eerst via de GA! website gelopen en is er een eigen werk en opslag locatie voor coaches van GA! Harderwijk gevonden! We zijn heel blij dat we kunnen melden dat wij een eigen plekje in de oude bibliotheek hebben gekregen, de hulp van de Popschool en de Gemeente Harderwijk was daarin super!

Verder is ook duidelijk geworden dat Gert Jan Hop, brede school coördinator van Stadsdennen, ons gaat verlaten. Maar ook Marijke Licher, 1 van de initiatiefnemers van GA! Harderwijk, gaat een nieuwe uitdaging aan. Kortom, genoeg gebeurtenissen die we graag met jullie delen.

We weten natuurlijk dat we nooit helemaal volledig kunnen zijn, maar voortaan willen wij jullie periodiek op de hoogte houden van belangrijke vinden jullie hieronder een greep uit de gebeurtenissen. En voor al het andere; GA! je vooral naar onze social media kanalen! Ga je mee?

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van