Aanmelden / Activiteiten

Een nieuwe stap voor GA! Harderwijk

Terug naar nieuwsoverzicht
4 februari 2021

Een nieuwe stap voor GA! Harderwijk!

In september 2018 zijn we met GA! Harderwijk gestart. Een samenwerkingsverband van verschillende harderwijkse organisaties die met hun coaches Harderwijkers wilden inspireren om Gezond en Actief te zijn. Onder de vlag van GA! Harderwijk, en met de gemeente Harderwijk als grote trekker, werden hun werkzaamheden voortaan voortgezet, maar ook verbreed. Nu, dik 2 jaar later, is het tijd voor een nieuwe stap voor GA! Harderwijk.

GA! Harderwijk gaat namelijk op eigen benen staan en gaat voortaan verder als stichting.

Voor GA! fijn om ook zelf afspraken te kunnen maken of fondsen te kunnen werven. Om een stichting te worden hebben we 3 topkandidaten gevonden als leden van bestuur:  Henri van het Erve, Goos Karsten, en Petra de Fluiter. Afgelopen week ondertekende de zij de officiële aktes bij de notaris.

We willen als eerste de Gemeente Harderwijk heel hartelijk danken voor het mogen ontdekken, ontwikkelen, vergroten, verbreden en groeien van GA! Harderwijk. Loslaten is een ding en we zullen de nabijheid missen, maar de relatie blijft gewoon in stand!

GA! wil ook heel graag de Harderwijkse Uitdaging bedanken voor de matches die gemaakt zijn met KERN notarissen, STERN Advies die ons geholpen hebben met advies de afgelopen periode.

Voor inwoners gaat het vormen van de stichting geen verschil maken hoor, we gaan met GA! Harderwijk net zo lekker door als dat we al bezig waren! Tot snel. 

#GAHarderwijk 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van