Aanmelden / Activiteiten

GA! Coach Maarten en zijn beweegteam

Terug naar nieuwsoverzicht
9 april 2019

GA! Coach Maarten en zijn beweegteam

Herken jij één van deze actievelingen? Dit is Maarten van Gilst van Gezond Actief Harderwijk (GA! Harderwijk) en zijn beweegteam. Samen zijn zij actief in de wijk Drielanden.  GA! Harderwijk heeft een fantastische samenwerking met partner Landstede Sport en Bewegen. De Landstede studenten worden ingedeeld in één van de beweegteams van GA! waarbij de coaches de studenten de kneepjes van het vak bijleren en hen begeleiden in het behalen van hun stage opdrachten.

De Brede School activiteiten (5 blokken per jaar!), onderdelen van de Koningsspelen en andere sportdagen worden door het team enthousiast georganiseerd. Het team dat bestaat uit Maarten van Gilst, Thom van Santen, Swen van Rosse, Stijn van de Belt, Quinta de Vries, Eliza Umans en Ricardo Helsemans zijn de herkenbare gezichten voor de kinderen in de wijk Drielanden. 

Coach Maarten is als GA! coach werkzaam bij ZorgDat, partner van GA! Harderwijk. Maarten "Ik ben ontzettend blij en trots op mijn beweegteam, ze zijn altijd gemotiveerd, enthousiast en proberen elke dag weer het maximale uit de les en/of brede school activiteit te halen. Daarnaast vind ik het gaaf dat ze allemaal verder willen gaan in het (bewegings)onderwijs. Thom van Santen is zelfs al aangenomen op de CALO te Zwolle💪! Gaaf toch?"

GA! Harderwijk is trots op de samenwerking met Landstede Harderwijk en hoopt de samenwerking nog jaren voor te kunnen zetten.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van