Aanmelden / Activiteiten

GA! Doe Boek 2020 - Sponsoren oproep

Terug naar nieuwsoverzicht
18 februari 2020

GA! Doe Boek 2020 

In de zomer van 2019 hebben we met GA! Harderwijk het GA! Doe Boek ontwikkeld (bekijk het boekje hier). Een vakantieboek voor alle kinderen van de groepen 5 & 6 in de gemeente Harderwijk. Het boekje stond vol met creatieve, sportieve en gezonde opdrachten die kinderen aanzet tot beweging tijdens de zomervakantie. Zo zetten we alles op alles om kinderen te motiveren actief te worden in een periode waarin kinderen weinig mee kunnen doen aan activiteiten. Immers, veel verenigingen en cursussen liggen stil tijdens de vakantieperiode.

Het doe boek is in 2019 bijzonder goed ontvangen door de kinderen uit Harderwijk en we kregen vaak te horen dat het zo jammer was dat ze alleen beschikbaar waren voor de kinderen uit de groepen 5 & 6. Daarom heeft de werkgroep communicatie dit jaar de ambitie uitgesproken om het boekje ook voor de groepen 7 & 8 beschikbaar te maken. Zo kunnen we alle kinderen voor wie een Doe Boek leuk is, bereiken en activeren!

Een dergelijk initiatief heeft uiteraard een financieel aspect en het uitbreiden van 1250 naar een oplage van 2500 boekjes zorgt ook voor een verdubbeling in kosten. Om die kosten te dragen vragen wij Harderwijker bedrijven of zij bereid zijn een bijdrage te leveren als sponsor van het GA! Doe Boek. 

Als sponsor bijdragen?

Met het GA! Doe Boek bereik jij als sponsor minstens 2500 leerlingen in Harderwijk van de groepen 5 t/m 8. 

Wij vragen om een bijdrage van € 250,-  en daarvoor ontvangt de partner of supporter:

  • 1 gepersonaliseerde pagina in het doe boek
  • Zijn/haar logo op de partnerpagina
  • Social media aandacht rondom het moment van verspreiding.
  • En natuurlijk eeuwige dankbaarheid.

De partners van GA! Harderwijk worden vanuit de samenwerkingsovereenkomst sowieso al subtiel genoemd, zoals we dit altijd doen. Daarnaast hopen we nog 10 partijen te vinden die ook mee doen!  Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het dan weten via info@gaharderwijk.nl

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van