Aanmelden / Activiteiten

Facebook pagina bereikt 1000 volgers

Terug naar nieuwsoverzicht
13 oktober 2018

Volg ons op Facebook!

Vorige week plaatsen wij op Facebook de oproep om onze pagina van GA! Harderwijk te liken. Want, bij 1000 likes waren er leuke prijzen te winnen. Hierop werd super gereageerd want binnen 24 uur waren de 1000 likes al gehaald. En inmiddels zitten we er al ruim overheen.

De 1000e like kwam van de Harderwijkse Petra Huisman. Gefeliciteerd! Petra wint een maand lang lifestyle coaching (meten, voeding en sporten) bij Sportcentrum Iedema. Lekker Gezond en Actief! 

En omdat GA! Harderwijk ondertussen al 1027 volgers heeft, verloten wij onder al onze volgers kaartjes voor ‘t Pietenhuis in Harderwijk. De winnaars hiervan zijn Jaco Reijgersberg en Dylanda Janssen de Zwaan. Jaco en Dylanda winnen beiden 3 kaartjes voor ’t Pietenhuis in Harderwijk. GAaf zeg! 

Volg jij GA! Harderwijk al op Facebook? Doe dat meteen even en nodig dan ook je buren, oma, collega’s en iedereen die je kent uit om ons te volgen. Wij zijn er namelijk voor alle Harderwijkers en willen dat iedereen mee doet. Zo maken wij van Harderwijk de actiefste stad van Nederland!

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van