Aanmelden / Activiteiten

Maak kennis met ons nieuwe bestuur!

Terug naar nieuwsoverzicht
9 maart 2021

GA! Harderwijk is een stichting, maak kennis met ons nieuwe bestuur!

GA! Harderwijk is sinds 2021 een stichting en daarbij hoort een stichtingsbestuur. En lid van het bestuur van GA! word je niet zomaar. We willen namelijk wel graag dat je betrokken bent bij de harderwijkse samenleving, of bijvoorbeeld de visie van GA! onderstreept. Maar enige bestuurlijke ervaring, een hart voor sport & bewegen en een gezonde creatieve geest is toch ook wel prettig. We hebben daarom een evenwicht bestuur gevonden dat voldoet aan al onze wensen en onbezoldigd ons bestuur wil zijn. Wij stellen graag aan jullie voor:

Henri van het Erve – Voorzitter

Henri heeft in het verleden de harderwijkse samenleving al vaker geholpen met sportieve evenementen, is daarnaast een uitstekende trainer en coach voor het bedrijfsleven en runt als ondernemer bij bij hun dagbestedingscentrum onder andere een blotenvoetenpad, super leuk voor de kleinsten van deze wereld! Op die manier stimuleert hij zijn hele omgeving om  in beweging te komen en Gezond & Actief te zijn. Maar bovenal heeft Henri veel ervaring in het besturen van stichtingen en daarom een uitstekende match voor GA! Harderwijk.

Goos Karsten – Secretaris

Goos is een onderwijs-man. Nagenoeg zijn hele leven al werkzaam in de sportopleidingen zoals de CALO, CIOS en Sport & Bewegen. En aangezien GA! een hele nadrukkelijke link met het onderwijs heeft, zijn we heel blij met iemand die daar zoveel ervaring in heeft. Als iemand weet hoe de sportwereld en de opleidingen daarvoor met elkaar verbonden (zouden moeten) zijn, dan is hij het wel. Voor GA! coaches is Goos een bekend gezicht. Veel coaches hebben zelfs les van hem gehad. Oh, ook hij heeft al wat jaartjes bestuurlijke ervaring in de KVLO, dat is handig voor onze vakleerkracht bewegingsonderwijs!

Petra de Fluiter – Penningmeester                                                                                                                      

Petra kent de cijfertjes. Maar dat niet alleen, Petra kent fietsen! En fietsen gaat over bewegen, dus die match was snel gemaakt! Cijfers- check, bewegen -check, harderwijkse samenleving – check, eigenlijk overal wel check! Hoe kan het ook anders, ze is tenslotte ook General Manager van Europa bij TREK! Een echt zwaargewicht dus en iemand die haar kennis maar wat graag wilde delen met de maatschappelijke wereld. Kom maar door hoor, zeggen wij dan! Ze schijnt echt alle sporten te volgen op de televisie, dus met het belang van Sport & Bewegen onderschrijven zit het wel goed!

Welkom bij GA! Harderwijk!

V.l.n.r. Goos Karsten (penningmeester), Petra de Fluiter (secretaris), Henri van het Erve (voorzitter) en Kasper Doesborgh (coördinator)

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van