Aanmelden / Activiteiten

GA! Spelen

Terug naar nieuwsoverzicht
10 juli 2023

GA! Spelen: een sociaal experiment met speel materiaal voor iedereen!

Weet je het nog? De hinkelbaan op de boulevard van 2022 vakjes. Een enorme klus waar we lang mee bezig zijn geweest maar het heeft zijn doel bereikt: in de zomervakantie hebben we veel mensen aan het bewegen gekregen. De zomervakantie van 2023 is begonnen en dat vraagt natuurlijk om een nieuwe actie.

Wat doe je als je een bak vol met speelgoed ziet staan op straat? Neem je iets mee, laat je iets van je eigen speelgoed achter of speel je er gewoon mee? Op deze vraag zullen wij antwoord krijgen met onze nieuwe zomervakantie activiteit: GA! Spelen.

GA! Spelen is een sociaal experiment waarbij er in het Hortuspark en bij de ingang van het stadstrand een bak met speel materiaal staat zoals een frisbee, voetbal, springtouwen en meer. Iedereen mag er gebruik van maken, zolang je alles weer netjes teruglegt in de bak. Ook mag je jouw eigen speelgoed in de bak achterlaten zodat anderen er in het Hortuspark, op de Weide Wellen of op het stadstrand mee kunnen spelen. Het doel is om jou te laten spelen, bewegen, ontmoeten en delen.

Het experiment loopt tot het einde van de zomervakantie. We hopen dat je netjes omgaat met het materiaal en het idee. Het is een cadeau aan de stad, maar ook een test. We zijn benieuwd naar de reacties.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van