Aanmelden / Activiteiten

Genieten van de Veluwegames

Terug naar nieuwsoverzicht
21 september 2020

Genieten van de Veluwegames

Vrijdag 18 september kwamen 60 mensen naar de Parkweg om daar deel te nemen aan de 9e Veluwegames. Ze konden kiezen uit 11 verschillende sporten. Zo konden ze onder andere deelnemen aan tennis, yoga, mountainbiken en beachvolleybal. Deelnemers komen allen uit een maatschappelijk lastige situatie. De Veluwegames biedt hen een dag plezier in bewegen en een positief gevoel waar ze weer mee verder kunnen.

Een lach op de gezichten... Het is prachtig om te ervaren dat sport- en bewegen van en voor iedereen is. Dat iedereen mag genieten van sport! En dat iedereen mee mag en kan doen. Daarom worden de Veluwegames georganiseerd.

Veluwegames wordt georganiseerd door de doelgroep zelf onder de vlag van Stichting Feel Good Games. Een vijftal mensen uit de maatschappelijke zorg hebben plaats in het organisatieteam! Waaronder onze GA! coach maatschappelijke zorg, Kees Grovenstein. Het team is de kern van het jarenlange succes.

De Veluwegames 2020 werd door St. Feel Good Games georganiseerd in samenwerking met: Landstede Sport&Bewegen, ZorgDat, Zwart Wit, WV Noord Veluwe, Harderwieker Bieleggers, Iedema, Volksdansgroep Horlepiep, Dumpstijl, Nakama Gym! In 2021 gaan we 10 jaar Veluwegames vieren. De stichting wil er een groot feest gaan maken. Zet 17 september 2021 maar alvast in de agenda!

 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van