Aanmelden / Activiteiten

Geslaagd JOGG Café 18 april

Terug naar nieuwsoverzicht
25 april 2019

Geslaagd JOGG Café 18 april

Afgelopen donderdag organiseerde JOGG-Harderwijk het JOGG Café, de netwerkbijeenkomst voor partners en supporters en andere geïnteresseerden. De locatie was dit jaar het pand van Cultuurkust.

Tijdens het middagprogramma werden partners en supporters bedankt met een heerlijk maaltijd, bereidt door JOGG supporter Kokkerella en was er genoeg ruimte om met elkaar bij te praten.

Casper van Dam ( spreker en GA! coach ) ontving samen met Mathijs van Faassen  (JOGG regisseur) en de wethouder sport, Marcel Companjen de gasten voor avondprogramma in de podiumzaal van Cultuurkust. Hier vertelde Mathijs meer over de behaalde doelen van JOGG-Harderwijk in de afgelopen 5 jaar en gaf hij ons samen met Kasper Doesborgh (Coördinator GA! Harderwijk) een blik op werkzaamheden die JOGG gaat uitvoeren binnen GA! Harderwijk. Voor de coach gezonde leefstijl, Pepijn Albers was er een bloemetje met een groot applaus voor zijn werk binnen JOGG-Harderwijk. Ook binnen GA! Harderwijk zal de coach gezonde leefstijl samen met de JOGG regisseur zijn werkzaamheden onder naam JOGG voortzetten, in samenwerking met de andere coaches van Gezond Actief.

Bram van Polen was tijdens de avond aanwezig om het publiek meer te vertellen over de #7dagenwaterchallenge, waar hij in de middag samen met het JOGG communicatieteam al een promofilm voor had opgenomen. Daarna verwelkomde hij zijn voormalige coach bij PEC Zwolle, Art Langeler, om meer te horen over de sportcarrière van Art als directeur voetbalontwikkeling en voormalig trainer van PEC Zwolle, Jong Oranje en PSV.

JOGG Harderwijk bedankt alle partners en supporters. Zonder de ondersteuning van deze partijen was het JOGG-Harderwijk niet gelukt om de gezonde leefstijl onder de Harderwijkse jeugd te promoten! Op naar een mooie toekomst binnen GA! Harderwijk. Meer informatie over de overgang volgt spoedig!

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van