Aanmelden / Activiteiten

Harderwijk op wereldreis - op naar Hong Kong!

Terug naar nieuwsoverzicht
27 juli 2020

We zijn in India!

Harderwijk op Wereldreis is inmiddels in de 3e week en we gaan in de richting van Hong Kong. Maar Azië is wel erg groot! Nadat we het Aziatische deel van Turkije door waren, kwamen we weer even in Georgië Europa weer even in. Vervolgens gingen we door landen als Turkmenistan en Kyrgizië. Inmiddels zijn we bijna in Delhi! Het gemiddeld aantal kilometers per dag is gestegen van 400 naar bijna 600 kilometer. Prachtig! 

De kilometervreter van deze week is

Lammieke Kriekjes met 190 km! 

Top gedaan!

Diverse teams

Inmiddels zijn er diverse groepen die als team deelnemen. Begeleid Wonen Harderwijk van GGz Centraal, Careander en Sportschool Iedema doneren hun kilometers aan Harderwijk op Wereldreis. Ook WV Flevo Zeilopleiding doen mee. Zij gaan al zeilend met ons mee op wereldreis.

Bekende Harderwijkse wereldreizigers

Wethouders Van Bijsteren en Companjen maakten deze week aardig wat kilometers. Bert van Bijsteren liep de kilometers van de Nijmeegse Vierdaagse; maar dan in de omgeving van Harderwijk. Zo ook bekende Harderwieker Frits Sparnaaij. Samen met zijn maatje Christiaan Schaftenaar liep hij de vierdaagse vooral door Harderwijk. Prachtig op de foto gezet door Wim Balke. 

Stuur je leukste foto naar ons op!

Af en toe krijgen we foto’s aangeleverd. Stuur jij ook je foto’s van je tocht in? Alles is welkom: leuke, mooie, bijzondere plekken en momenten. Je kunt je foto's sturen naar info@gaharderwijk.nl (met vermelding Harderwijk op Wereldreis).

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van