Aanmelden / Activiteiten

Harderwijk op wereldreis - na de eerste week

Terug naar nieuwsoverzicht
20 juli 2020

We zijn in Georgië

We zijn 10 dagen onderweg en Turkije ligt al weer achter ons. Inmiddels reizen we in Georgië door het Kaukasusgebergte in de richting van de hoofdstad Tbilisi.

141 Harderwijker wereldreizigers

Op dit moment zijn we met 141 Harderwijker wereldreizigers. De meesten van ons reizen wandelend of hardlopend. Er zijn 7 skeeleraars en 5 deelnemers die een hulpmiddel gebruiken om de wereld mee rond te gaan. Momenteel reizen we gemiddeld ongeveer 400 km per dag. Dat gemiddelde moet wel wat hoger worden; dus stimuleer je omgeving om mee te gaan op wereldreis. 

Kilometervreters van de week

De kilometervreters van deze week zijn: 

  • Lammieke Kriekjes 154 km
  • Wichert Bouw 154 km

Lammieke en Wichert zijn beide gepassioneerd wandelaars. Lammieke maakt haar kilometers vaak samen met haar gezinsleden in en om Harderwijk. Wichert is op dit moment een pelgrimsroute langs de Franse Atlantische kust aan het wandelen. Dylan Haegens skeelerde de eerste week 99 km bij elkaar. Bij de hardlopers was Jesper Meijerink met 97 km topscorer. Hij werd op de voet gevolgd door Mirjam Companjen met 95 km. Timon ter Beek ging met een hulpmiddel op reis. Hij volbracht 32 km. 

Stuur je leukste foto's naar ons op!

Af en toe krijgen we foto’s aangeleverd. Stuur jij ook je foto’s van je tocht in? Alles is welkom: leuke, mooie, bijzondere plekken en momenten. Je kunt je foto's sturen naar info@gaharderwijk.nl (met vermelding Harderwijk op Wereldreis).

Meer lezen over Harderwijk op Wereldreis

Wil je meer weten over het project van GA! Harderwijk? Klik dan even op de link hieronder. 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van