Aanmelden / Activiteiten

Harderwijk op wereldreis - op naar Indonesië!

Terug naar nieuwsoverzicht
3 augustus 2020

Myanmar

Vorige week bereikten we Delhi; inmiddels zijn we enkele duizenden kilometers verder en zijn we in Myanmar (ook wel Birma). De Wereldreis heeft inmiddels de vierde week en we gaan nog steeds in de richting van Hong Kong! Vanaf India ging Harderwijk op Wereldreis door Nepal, het land van de Himalaya. We reizen door de chaotische hoofdstad Kathmandu met haar vele paleizen en tempels waar je inkijkje krijgt in eeuwenoude gebruiken en rituelen.

Bruto Nationaal Geluk

We reizen door naar het koninkrijk Bhutan. Waar zo goed als elke regering in de wereld streeft naar zo economische welvaart heeft de koning van Bhutan gekozen voor ‘Bruto Nationaal Geluk’. Alle wetten en maatregelen zijn gericht om het geluk van de inwoners zo groot mogelijk te houden, echte economische groei is al tijden niet voor gekomen.

China in zicht

Het volgende land is Myanmar. Nog even en we zijn in China. Bij Hong Kong kunnen we onze weg vervolgen in de richting van de volgende tussenstop Indonesië!

Kilometervreter van de week

De kilometervreter van deze week is:

Wichtert Bouw met 252 km!

Deze week is er in totaal 2527 km gelopen.

Foto's insturen

Van vele deelnemers krijgen wij leuke foto's van hun reis toegestuurd. Stuur jij ook je foto’s van je tocht naar ons? Alles is welkom: leuke, mooie, bijzondere plekken en momenten. Je kunt je foto's sturen naar info@gaharderwijk.nl (met vermelding Harderwijk op Wereldreis).

Benieuwd naar de activiteiten van deze week?

Harderwijk op wereldreis maakt deze week een tussenstop in Indonesië. 

Verschillende Harderwijkse ondernemers en GA! Harderwijk hebben ook bij deze tussenstop weer passende activiteiten en acties bedacht. Benieuwd naar het aanbod? Klik op de onderstaande knop. 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van