Aanmelden / Activiteiten

Harderwijk op wereldreis van start!

Terug naar nieuwsoverzicht
10 juli 2020

Harderwijk op wereldreis van start!

Vandaag is het project ‘Harderwijk op wereldreis’ van GA! Harderwijk van start gegaan. Met het project dagen we Harderwijkers uit om gezamenlijk 62.000 km af te leggen, een rondje om de wereld.  Elke kilometer die Harderwijkers deze zomer (hard)lopen, skeeleren of afleggen met een hulpmiddel telt mee. Het project duurt tot en met vrijdag 25 september. 

Opening in Harderwijk en in Hierden

De opening werd gehouden op 2 verschillende locaties, namelijk in Hierden en in Harderwijk.
Het startschot in Hierden werd gegeven door Burgemeester Harm-Jan van Schaik en kinderburgemeester Isabella Hoeve. In Harderwijk werd het startschot gegeven door Wethouder Marcel Companjen en kinderwethouder Nino Petersen

De eerste kilometers van het project werden (verdeeld over de twee locaties) gelopen met vertegenwoordigers van: GA! Harderwijk, AV Athlos, de AZC loopgroep, de Maxima loopgroep, Zorgdat, JOGG, Veld 42, de werkgroep Gezonde Werkvloer, Heerlijk Harderwijk, Stad als Podium, Paul Toes rolstoelbasketbal, Tafeltennis 55 + Hierden, Loopgroep Hierden Vitaal. Natuurlijk werd tijdens de wandeling de regel van 1,5 m in acht genomen. 

Harderwijk op wereldreis

Tijdens de Harderwijkse wereldreis worden verschillende tussenstops gemaakt. Er worden activiteiten en acties georganiseerd passend bij het land van de tussenstop. Harderwijkse ondernemers en organisaties sluiten hierbij aan. Deze acties en activiteiten worden wekelijks gepubliceerd op onze website. Ook kunt u hier de totale route inzien.  De eerst tussenstop wordt gemaakt in Turkije. Benieuwd naar de acties passend bij dit land? Deze kunt u vanaf 17 juli vinden op www.gaharderwijk.nl.

Kilometers invullen!

Harderwijkers kunnen dagelijks of wekelijks hun afgelegde kilometers op de website van GA! Harderwijk invullen. Kilometers kunnen worden bijgehouden met een activity tracker (zoals een fitbit) of met behulp van een app op de telefoon (zoals runkeeper of Strava).

Help jij ook mee om het doel van 62.000 kilometer te behalen? Vul nu je afgelegde kilometers in op onze website!

#lekkerweginharderwijk #Gezondactief #GAHarderwijk

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van