Aanmelden / Activiteiten

Inschrijving Sport- & Cultuurwijzer 2024 is geopend!

Terug naar nieuwsoverzicht
14 februari 2024

Inschrijving Sport- & Cultuurwijzer 2024 is geopend!

Vanaf vandaag is inschrijven voor de Sport- & Cultuurwijzer 2024 weer mogelijk! Dankzij het grote aanbod met sport- en cultuuractiviteiten heb jij de mogelijkheid om gratis of tegen een kleine vergoeding te ontdekken wat écht bij jou past. Sport- & Cultuurwijzer 2024 vindt plaats tussen maandag 18 maart en vrijdag 26 april. Ben jij er klaar voor?

Marcel Companjen, wethouder Sport: “Ook dit jaar slaan we de handen ineen met de sportclubs en cultuuraanbieders in de gemeente Harderwijk. Hier ben ik enorm trots op, want samen zorgen we er ook dit jaar weer voor dat iedereen de kans krijgt om te ontdekken wat bij hem of haar past. Jong of oud, het maakt niet uit. Voor iedereen is er aanbod beschikbaar. Ik nodig iedereen uit om zich in te schrijven voor een of meerdere kennismakingscursussen, want alleen zo ontdek je wat écht bij je past.”

Lees meer over de Sport- & Cultuurwijzer, financiële ondersteuning, het aanbod en de veelgestelde vragen.

Samenwerking met sport- en cultuuraanbieders

De Sport- & Cultuurwijzer is al een aantal jaar een begrip in gemeente Harderwijk. Het aanbod van diverse activiteiten maakt het voor jou en andere Harderwijkers en Hierdenaren mogelijk om eens iets nieuws te proberen en zo te ontdekken wat écht bij je past. Gratis of tegen een kleine vergoeding.

Gemeente Harderwijk organiseert Sport- & Cultuurwijzer samen met ruim 40 sportclubs en cultuuraanbieders in Harderwijk en Hierden. Zij bieden meer dan 160 cursussen aan. Het succes van de Sport- & Cultuurwijzer is mede aan hen te danken. Dankzij hun inzet kunnen wij steeds meer inwoners stimuleren om te bewegen en/of met culturele activiteiten mee te doen. Door de bereidwilligheid en steun van de verschillende aanbieders en de vele vrijwilligers is er elk jaar weer een leuk en gevarieerd aanbod om uit te kiezen.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van