Aanmelden / Activiteiten

JOGG Landstede interscholaire

Terug naar nieuwsoverzicht
27 mei 2019

Lay-ups, dribbelen, flatsen, buitenspel, smashes en één-tweetjes, alles kwam voorbij tijdens het JOGG Landstede Interscholaire toernooi, de sportdag voor tweedejaars leerlingen van het CCNV, RSG 't Slingerbos/ Levant en het Morgen college.  Dit jaar was de vierde editie van het 3 uur durende scholentoernooi, georganiseerd door JOGG-Harderwijk.

De tweedejaars leerlingen van de VO scholen gingen de sportieve strijd aan in verschillende disciplines. Zo speelden ze basketbal, volleybal, voetbal en hockey. Nieuw dit jaar was een jeu des boules clinic waarbij ook de mindervalide leerlingen mee konden doen.  

De samenwerking met Landstede Sport en Bewegen maakt het mogelijk dat 600 leerlingen met veel plezier aan het kunnen deelnemen. Zo'n 100 eerstejaars leerlingen van Landstede Sport en Bewegen begeleidden de wedstrijden als scheidsrechters en bemanden de wedstrijdtafels. Daarnaast zijn het studenten van Landstede die voor hun praktijkexamens de toernooien organiseerden en coördineerden. Kortom een prachtig project wat bewegen stimuleert, maar ook plaats biedt voor ruim 100 leer-werk-plekken! Een toernooi waar GA! Harderwijk erg trots op is!

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van