Aanmelden / Activiteiten

Lancering website Gezonde Werkvloer

Terug naar nieuwsoverzicht
19 juni 2023

www.gezondewerkvloerharderwijk.nl

Wethouder Maarten Reckman opende donderdagochtend 15 juni -met enig spierballenvertoon- de website van de Gezonde Werkvloer Harderwijk! Gezonde en vitale medewerkers zitten goed in hun vel en presteren beter. Zij dragen bij aan een gezonde organisatie, maar dat niet alleen, gezonde ouders zorgen ook voor gezonde kinderen.

De Gezonde Werkvloer is een initiatief van GA! Harderwijk en de Bedrijvenkring Harderwijk. Samen met Allinq, AWL, Ballance, Bidfood, Perspectief, Sportcentrum Iedema en Wuestman proberen we organisaties in Harderwijk en Hierden te inspireren en te motiveren voor meer gezondheid op de werkvloer. Hiervan is de website al een eerste mooie stap.

Op de website is er kennis en aanbod voor de verschillende thema’s waar de werkgroep aandacht voor heeft. Zo is er informatie te vinden over financiële, fysieke en mentale gezondheid maar kom je ook meer te weten over gezonde voeding en een goede vitale loopbaan.

De website werd letterlijk de lucht in getrokken door wethouder gezondheid Maarten Reckman: “Dat de Bedrijvenkring Harderwijk dit zo oppakt met GA! vind ik echt fantastisch, dit is belangrijk om mee te werken om van zorg naar gezondheid te gaan. En dit is een mooi initiatief dat daaraan bijdraagt, we moeten preventief samenwerken. Hierbij roep ik alle bedrijven op om de website te bezoeken en ook daar waar mogelijk ook een bijdrage te leveren en te zorgen dat wij allen gezond en fit blijven. Want ten eerste is de werknemer hierbij gebaat, maar ook de werkgever en uiteindelijk wij allen.

De website is vanaf nu te bezoeken en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artikelen, podcasts, video’s en blogs.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van