Aanmelden / Activiteiten

Landstede Interscolaire 2022

Terug naar nieuwsoverzicht
16 juni 2022

Donderdagmiddag 16 juni organiseerde GA! Harderwijk samen met Landstede de ‘Landstede Interscolaire 2022’. Een overkoepelend sporttoernooi voor 2e jaars leerlingen van de voortgezet onderwijs scholen uit Harderwijk. 300 leerlingen van 3 scholen namen het bij 5 verschillende sporten tegen elkaar op. Dit onder begeleiding van 40 Landstede studenten en meerdere sportverenigingen.

De Landstede Interscolaire bevorderd sportiviteit, plezier en gezondheid middels sport onder jongeren. Leerlingen van het Morgen College, Mijnschool en het RSG Slingerbos troffen elkaar op het sportveld. Leerlingen konden meedoen met volleybal en basketbal (in de zalen van de Sypel). Maar ook hockey (op de velden van de Mezen) en voetbal (op de velden van Zwart-Wit '63). Leerlingen die niet mee konden doen vanwege een blessure of beperking, maakte kennis met jeu de boules door de Bieleggers.

De winnaars per sport namen de wisselbeker voor aankomend schooljaar mee naar school. Alle winnende teams waren dit jaar afkomstig van het RSG, tijd voor een revanche volgend jaar van de andere scholen!

  • Winnaar Volleybal: Team Elisa  
  • Winnaar Voetbal: FC Tripalinho
  • Winnaar Hockey: 2HA+
  • Winnaar Basketbal: Yellow Lions

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van