Aanmelden / Activiteiten

Life Goals Festival Harderwijk

Terug naar nieuwsoverzicht
6 juni 2022

Life Goals Festival Harderwijk

Op zaterdag 11 juni staat P6 Dolfinariumeiland tijdens de Aaltjesdagen in het teken van sport. Dan vindt namelijk het Life Goals Festival Harderwijk plaats: een multi-sportevenement voor wel dertig teams uit heel Nederland. Deelnemers komen niet uit de topsport, maar zijn mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken én voor wie sport minder vanzelfsprekend is. Denk hierbij aan dak- en thuislozen, statushouders, (ex-)verslaafden en mensen met ggz-problematiek.

De 4-tegen-4 straatvoetbalcompetitie zal zich dan voortzetten na een eerdere editie in Dordrecht op 3 mei. Bij dit evenement geldt: meedoen en plezier maken is belangrijker dan winnen, want naast prijzen voor de winnaars worden ook de teams die het meeste FairPlay spelen bekroond met een beker en gaat de meest enthousiaste deelnemer met een beker naar huis. De voetbalcompetitie is bestemd voor de kwetsbare deelnemers, maar daarnaast worden er ook nog een heleboel andere activiteiten georganiseerd.

Kom je een kijkje nemen? Leuk! Kom dan langs op 11 juni tussen 10.00 uur en 18.00 bij P6 Dolfinariumeiland. Voorbijgangers kunnen meedoen aan: Speedmeter voor voetbal, bord met gaten erin waar mensen door kunnen schieten, slowbike parcour, vrije val van 5 meter in kussens en meer!

Wat is Life Goals Harderwijk?
Het sociale sportevenement is een initiatief van Stichting Life Goals Nederland in samenwerking met Veld42. Zij brengen gezamenlijk mensen in beweging die geen of moeilijk toegang hebben tot het reguliere sportaanbod. Aan de hand van wekelijkse sportmomenten en evenementen als het Life Goals Festival Harderwijk bieden zij perspectief voor deze doelgroep. Zo zorgen we er samen voor dat deze mensen niet buitenspel staan in onze maatschappij. Sport zorgt immers voor een goede mentale en fysieke gezondheid, positieve energie en sociale contacten!

Meer informatie over Stichting Life Goals? Kijk op www.stichtinglifegoals.nl.   

 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van