Aanmelden / Activiteiten

Maak kennis met mountainbiken!

Terug naar nieuwsoverzicht
4 oktober 2018

Kom zaterdagmiddag 13 oktober tussen 13.00 en 15.30 uur naar de bike baan in Harderwijk. 

Lijkt het je leuk om eens te mountainbiken en nóg leuker om dit samen met je kind te doen? Dan nodigen we je uit om zaterdag 13 oktober mee te doen aan onze kind/ouder mountainbike activiteit die in het kader staat van IMBA's wereldwijde Take a Kid Mountain Biking Day en het Europese project Movement, Environment & Wellbeing. De bike baan is aangelegd op een van de oude trainingsvelden van voetbalvereniging VVOG en in het daarnaastgelegen bos.

VOOR WIE?

- Basisschool kinderen (adviesleeftijd 6-12 jaar)

- Ouders die het leuk vinden om samen met hun kinderen te sporten en/of zelf meer willen gaan bewegen

- Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen

PROGRAMMA

Onder begeleiding van een instructeur krijg je spelenderwijs een aantal basisvaardigheden aangeleerd waardoor mountainbiken nog leuker en veiliger wordt. Ook gaan we kort langs bij de boswachter die je wat meer vertelt over de natuur en het gebied waarin we fietsen. We sluiten af met een kort tochtje over een deel van de mountainbikeroute waar de laatste weken hard aan is gewerkt door een groep vrijwilligers.

WAT HEB JE NODIG?

een mountainbike of sportieve kinderfietssportkleding & helm

Gaat uw kind op een sportieve kinderfiets of mountainbike naar school? Deze kan prima gebruikt worden tijdens deze activiteit. Twijfelt u of de fiets geschikt is? Neem dan even contact met ons op via info@imba-europe.nl of telefonisch (06-41482076)Het is ook mogelijk om een mountainbike (met helm) te huren voor deze middag, zowel voor ouders als kinderen. Wil je gebruik maken van deze optie dan kun je dit aangeven in het aanmeldingsformulier.

Meer lezen? Kijk op deze website 

Of lees meer op hun Facebook evenementenpagina

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van