Aanmelden / Activiteiten

Mega Hinkelbaan

Terug naar nieuwsoverzicht
14 juli 2022

De creatie van de Mega Hinkelbaan

1-2-1-2 HINKEL MET ONS MEE!


Heb jij ‘m al gezien, de Mega Hinkelbaan op de Boulevard? Van de nieuwe Kiekmuur tot aan ons mooie Strandeiland, kan je nu meer dan 500 meter hinkelend afleggen. Dus spring met ons de zomer in!
 
GA! zou GA! niet zijn om ook in de zomer inwoners te motiveren om in beweging te komen. Ditmaal doen we dat op de Strandboulevard van Harderwijk, tegenwoordig stiekem één van de mooiste stukjes van de stad. Een lange promenade waar je kan wandelen, fietsen, skeeleren, flaneren en nu dus ook hinkelen! 
 
De Mega Hinkelbaan loopt zowel over de boulevard als langs het water. Geef je ogen de kost aan de fraaie bootjes of laat je bespieden door de terrasjespikkers! Wees er snel bij want de hinkelbaan blijft ongeveer 4 weken liggen, daarna wordt de milieuvriendelijke krijtspray vanzelf weggespoeld door een aantal regenbuitjes.
 
Over een parcours van maar liefst 2022 sprongen kom je absoluut aan je hinkel trekken of ben je voor heel even weer kind.
 
Met wie hinkel jij deze zomer over de baan? Laat het ons weten door een foto te posten én ons te taggen via @gaharderwijk.
 
1-2-1-2 hinkel met ons mee, want samen maken we van Harderwijk de actiefste stad van Nederland!
 

Timelaps van de Mega Hinkelbaan

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van