Aanmelden / Activiteiten

Partners project GA! op weg

Terug naar nieuwsoverzicht
20 mei 2019

Kennismaken met nieuwe partners project GA! op weg

Afgelopen maandag 6 mei waren de 'medebewoners van het sportpark' uitgenodigd door de kerngroepleden (vertegenwoordigers van MHC de Mezen, VVH Beach en HKB’84) van het sportpark en de Sportparkmanager voor een kennismakingsgesprek. 

Veel van deze “bewoners” hebben hier gehoor aan gegeven. Vertegenwoordigers van Estrado, Landstede, sportcomplex de Sypel, Sportcentrum Iedema en Wijkvereniging Stadsdennen waren aanwezig.

Na de introductie van sportparkmanager Monique Mennen over de ideeën en doelstellingen van het open Sportpark, hielden de vertegenwoordigers van de kerngroepleden een pitch. Hierbij vertelde zij in het kort wat hun beweegredenen waren om aan te sluiten bij het sportparkmanagement en hoe zij het afgelopen half jaar hebben beleefd. Er is al veel gedaan, maar er zo nog veel dingen te doen. Het is een prachtig sportpark met  vele mogelijkheden, zolang we daar om samen voor inzetten.

• SAMEN ALS IN ELKAAR ONDERSTEUNEN WAAR MOGELIJK
• SAMEN ALS IN MEEDENKEN
• SAMEN ALS IN SAMEN  OP WEG
• SAMEN ALS IN IEDEREEN DOET MEE.

Tijdens de afsluiting werden er al nadere afspraken gemaakt. De komende periode wordt onder leiding van de sportparkmanager meer mogelijkheden voor samenwerking onderzocht. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met GA! coach Monique Mennen (monique@gaharderwijk.nl).

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van