Aanmelden / Activiteiten

Senioren Beweegdag & Beweegmarkt

Terug naar nieuwsoverzicht
26 augustus 2019

Senioren Beweegraad
In Harderwijk is er de Senioren Beweegraad. Hierin nemen beweegaanbieders, fysiotherapeuten, een wijkvereniging en andere geïnteresseerden deel. Zij streven ernaar inactieve senioren in beweging te krijgen én te houden in de gemeente Harderwijk. Senioren fysiek maar ook sociaal bij elkaar te brengen. Ook organiseren zij beweegdagen / beweegmarkten en helpen andere verenigingen een ‘seniorproof’ aanbod op te zetten. Het vraagstuk waar de raad zich nog graag mee wil bezighouden is het wegnemen van drempels die senioren ervaren om bij aanbieders in beweging te komen.

Beweegdag & Beweegmarkt

Tijdens de Nationale Sportweek is de Beweegraad ook actief. Op woensdag 25 september organiseren zij de tweede Beweegmarkt & Beweegdag voor volwassenen / senioren. Het doel van deze dag is 55+’ers te inspireren om (weer) te gaan bewegen en op die manier hun gezondheid te bevorderen. Dat geeft meteen de gelegenheid andere senioren te ontmoeten en er een gezellige dag van te maken.

De Beweegmarkt & Beweegdag zal plaatsvinden bij Sportpark ‘De Parkweg’ op en rond de hockeyvelden van MHC De Mezen. We openen onze deuren om 10.00 uur en sluiten deze om 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig, kom gerust met uw vriend(in), buurman of buurvrouw en familie.

Tot dan!

U kunt per mail contact opnemen met de Senioren Beweegraad via info@seniorenbeweegraad.nl.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van