Aanmelden / Activiteiten

Survivaldag groot succes!

Terug naar nieuwsoverzicht
8 november 2018

Survivaldag groot succes!

Ook deze herfstvakantie organiseerden de coaches van GA! Harderwijk die bij Zorgdat werken, de survivaldag rondom het scoutingterrein aan de Strokelweg. Voor het zesde jaar op rij werden kinderen uit groep 1 tot en met groep 8 uitgedaagd om allerlei activiteiten te doen. Met 16 vrijwilligers, stagiairs van diverse opleidingen en een aantal professionals van ZorgDat en Cultuurkust werd er voor meer dan 160 kinderen een topdag gecreëerd. 

Vanuit het platform GA! hebben de buurtsportcoaches kennis en kunde gecombineerd om een gevarieerde dag voor de kinderen uit Harderwijk te kunnen bieden. De survivaldag is een outdoor activiteit rondom het scoutingterrein Regay Redoz aan de Strokelweg. Doel is om kinderen op een actieve manier kennis te laten maken met nieuwe vrienden uit heel Harderwijk en lekker buiten te laten zijn. Broodbakken bij het open vuur, boogschieten en hutten bouwen waren enkele activiteiten die op het programma stonden.

Ook de nieuwe survivalrunvereniging deed mee aan de survivaldag, zij stelden de baan beschikbaar om kinderen te laten kennis maken met een snel groeiende sport in Nederland: survivalrun. 


De volgende vakantieactiviteit staat gepland op 2 en 3 januari. Komen jullie ook naar het MegaFun Spektakel in de kerstvakantie? Meer informatie vind je op gaharderwijk.nl of op zorgdat.nl.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van