Aanmelden / Activiteiten

Twee nieuwe bestuurders bij GA! Harderwijk

Terug naar nieuwsoverzicht
25 april 2023

GA! Harderwijk is inmiddels dik twee jaar een stichting en we hebben in die zelfde periode nogal wat extra coaches mogen verwelkomen. Dat maakt dat het werkveld een stukje breder is geworden en er behoefte kwam aan uitbreiding in het bestuur. We zijn daarom op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden die hun roots hebben in gebieden die nu nog niet in het bestuur vertegenwoordigd zijn, namelijk Sport en Zorg.

Lang hoefden we niet te zoeken hoor, want beide kandidaten stonden bovenaan onze wensenlijst en zijn vol enthousiasme ingestapt!

Bram van Polen

Deze harderwijkse topvoetballer (al 17 jaar bij PEC Zwolle!!) is de belichaming van sport en al jaren een voorvechter van het belang van sport en bewegen. Niet voor niets was hij al actief als ambassadeur van JOGG Noord Veluwe, maar nu stapt hij dus ook in als bestuurder bij GA! Harderwijk. Zo wil hij wat terug doen voor de Harderwijkse inwoners. Bram vertelde dat hij zich bezig wil houden met het betrekken van ambassadeurs bij GA!; nou Bram, dat gaan we samen oppakken!

Oh, en misschien dat Bram bij het tekenen van dit contract, wel een rondje aan heel Harderwijk gaat geven! https://www.hartvannederland.nl/sport/voetbal/pec-zwolle-legende-bram-van-polen-rondje-voor-stadion

Alja Sluiter

Deze Harderwijkse huisarts & leefstijlarts heeft een missie om het belang van een gezonde leefstijl nog beter op de kaart te zetten. En dan niet alleen vanuit een preventief oogpunt, maar ook vanuit het perspectief van de zorg. Niet voor niets maakte ze onlangs zes podcasts over dit thema (en er volgen er in ieder geval nog zes!), ook geeft ze lezingen en is ze spreker op dit gebied. Bovendien is ze deelnemer van het team “opleiding & professionalisering” in de leefstijlcoalitie (https://leefstijlcoalitie.nl/) waarmee ze ook op landelijk niveau leefstijl in de zorg agendeert. Een hele mooie aanvulling in ons bestuur! Welkom Alja!

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van