Aanmelden / Activiteiten

Vacature Beweegcoach Senioren (INGEVULD)

Terug naar nieuwsoverzicht
28 oktober 2019

Vacature Beweegcoach Senioren (0,6fte)

GA! Harderwijk is opzoek naar een Beweegcoach Senioren. Je maakt als beweegcoach senioren deel uit van GA! Harderwijk, dat inmiddels bestaat uit 18 personen. GA! wil van Harderwijk de actiefste stad van Nederland maken. Zij inspireren alle Harderwijkers, sterk én kwetsbaar, op het gebied van sport, cultuur en beweging. Het resultaat?
Harderwijkers met een gezonde leefstijl die lekker in hun vel zitten en allemaal meedoen. 

De komende jaren zal het aantal mensen van 65 jaar en ouder stijgen in Nederland. Ook in Harderwijk neemt deze zogenaamde grijze druk toe. Een actieve en gezonde leefstijl is belangrijk voor behoud van gezondheid en zelfredzaamheid en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Hiermee kunnen we kwetsbaarheid voorkomen ofwel verminderen. Deelname aan activiteiten kan ook de eenzaamheid bestrijden en de sociale cohesie vergroten. De beweegcoach senioren zet zich in om de actieve en minder actieve zelfstandige senior in de gemeente Harderwijk actief te laten blijven of te stimuleren actief te worden. De beweegcoach heeft daarbij aandacht voor zowel bewegen als een gezonde leefstijl

Interesse?

Ben jij na het lezen van de bovenstaande tekst enthousiast geworden over deze functie? Klik dan op de onderstaande link om de vacature te bekijken. 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van