Aanmelden / Activiteiten

Groot aantal deelnemers Veluwegames 2018

Terug naar nieuwsoverzicht
8 november 2018

Groot aantal deelnemers Veluwegame

Op 14 september werden voor de zevende keer de Veluwegames georganiseerd. Deze sport- en beweegdag heeft tot doel om mensen die aan de zijlijn van de samenleving staan een Feel Good moment te geven. Rond de 150 mensen kwamen naar het sportpark aan de Parkweg en genoten van onder andere mountainbiken, moderne dans, boogschieten, volleybal, tafeltennis, kickboksen en wandelen. De deelnemers konden in totaal kiezen uit 18 sporten.

Sport en bewegen is voor kwetsbare burgers bijzonder belangrijk. Sport en bewegen biedt namelijk de basis voor een betere gezondheid, meer welbevinden en een betere kwaliteit van leven.  Sport en bewegen is belangrijk voor mensen die thuis wonen, maar het is eveneens belangrijk dat het wordt ingebed in de trajecten van cliënten die in de instellingen verblijven. Het is de bedoeling dat iedereen hierin optimaal, vanuit hun eigen kracht, aan mee doet.

Met dank aan onder andere de sportaanbieders, hulpverleningsinstellingen, sponsoren, gemeente, studenten van Landstede Sport & Bewegen en alle  vrijwilligers werd het een fantastische dag!

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van