Aanmelden / Activiteiten

Wereldmeiden gezocht!

Terug naar nieuwsoverzicht
9 juni 2022

Wereldmeiden gezocht!

Hou je van sport, ben je tussen de 14 en 29 en wil je graag iets voor een ander doen? En lijkt het je leuk om een tijdje met een groep meiden samen verschillende sporten te proberen en elkaar daarbij beter te leren kennen? Geef je dan op als wereldmeid!

Voor meiden die hier als vluchteling zijn gekomen kan sporten erg belangrijk zijn. Ze leren zo gemakkelijker Nederlandse meiden, de taal en onze (sport)samenleving kennen. En het is ook nog eens super leuk en gezond

In september start het project Wereldmeiden in Harderwijk. Bij dit project sporten Nederlandse meiden een half jaar lang 1 keer per week samen met meiden die hier als vluchteling zijn gekomen.

Aan het begin van het project organiseren wij voor jou en alle andere Nederlandse meiden workshops. We bereiden je zo voor op je rol in het project. Je leert bijvoorbeeld hoe je cultuursensitief kunt werken en hoe je activiteiten kunt organiseren. Daarna kun je dit tijdens het sporten met de andere meiden in de praktijk brengen.

Ben jij zo’n wereldmeid en wil je meedoen? Meld je dan aan bij Kees Grovenstein door te mailen naar kees@veld42.nl of te bellen naar 06-11387056

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van